TV spiegels

Spiegels met TV van 10 inch tot 75 inch - niet alleen voor de badkamer! Een TV die alleen te zien is wanneer u hem nodig heeft! Perfect geschikt voor de badkamer, in een hotel, restaurant of receptie. Of u nu wilt ontspannen en uw favoriete film wilt bekijken, uw klanten wilt informeren of uw bedrijf wilt presenteren: U kunt de TV-spiegel in talloze uitvoeringen krijgen. Meer info...


TV spiegel | Entertainment mooi verpakt

TV-spiegels zijn (optioneel) LED-verlichte spiegels met een TV in diverse afmetingen (momenteel 15,6 / 19 / 22 / 24 / 32 / 43 inch direct en alle andere op aanvraag). Met uitzondering van de ECO-modellen is de TV in de TV-spiegel pas zichtbaar als deze wordt ingeschakeld. Daarom zijn de toepassingsmogelijkheden voor TV-spiegels eindeloos:
  • voor entertainment, bijv. het bekijken van uw favoriete film in uw badkamer
  • voor de presentatie van bedrijven en producten
    • in de receptie van een kantoorgebouw
    • op een beursstand
    • in de foyer van een hotel
    • ...

Trek de aandacht met doeltreffende reclame, onderstreep ambities voor vooruitgang of combineer eenvoudigweg entertainment met wellness. Onze op maat gemaakte TV-spiegels met geïntegreerde TV bieden vele mogelijkheden en, afhankelijk van het model, ook veel technologie.

Koop hoogwaardige TV-spiegels online tegen lage prijzen zonder in te leveren op kwaliteit en design! Multimediaspiegel, TV-spiegel, spiegel met TV of badkamerspiegel met TV - de termen die voor onze producten worden gebruikt, verwijzen naar een speciaal spiegelglas waarachter een TV is gemonteerd die alleen zichtbaar is als deze is ingeschakeld en normaal alleen als spiegel dient. Alleen bij onze minder dure ECO-modellen, die ontworpen zijn voor continu commercieel gebruik, is de TV zichtbaar wanneer hij is uitgeschakeld.

De multimediaspiegels, verkrijgbaar in verschillende designs, kunnen online worden besteld in zowel kleine als grote maten - van 60 x 40 cm tot 250 cm voor de langste en 200 cm voor de kortste zijde (andere maten en designs zijn verkrijgbaar op aanvraag). Het basismodel van de TV-spiegel omvat een 15,6 inch TV. U kunt hier echter ook TV's in 19 / 22 / 24 / 32 / 43 inch kiezen. TV-ontvangst (tuner) is mogelijk via DVB-T (2), DVB-C en DVB-S2. De meeste badkamer TV modellen hebben een digitale uitgang (optisch), die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld extra luidsprekers of iets dergelijks aan te sluiten.

Alle TV-spiegels worden geassembleerd volgens de door u gewenste configuratie, getest op werking en na een kwaliteitscontrole naar u verzonden. De productiestappen beginnen met het snijden van de TV-spiegels, het poly slijpen van de randen van de TV-spiegels, het eventueel aanbrengen van een satijnen afwerking (waardoor het glas een matte uitstraling krijgt) en het bevestigen van de elektronica. Van de verlichting tot de positionering van de TV, zodat u uzelf - zelfs als het toestel aanstaat - kunt zien scheren of uw haar kunt doen zonder gestoord te worden. Of u een glazen plank, digitale klok, lichtschakelaar, stopcontact en/of make-up spiegel wenst, is aan u - wij ontwerpen de spiegel volgens uw wensen voor zover dat technisch mogelijk is en denken graag met u mee.

TV-spiegel | TV-scherm discreet verborgen

Met uitzondering van onze ECO-modellen is het TV-scherm alleen zichtbaar wanneer de spiegel is ingeschakeld. Als hij is uitgeschakeld, kunt u het volledige oppervlak van de TV-spiegel zien als een normale spiegel dankzij de speciale spiegel - die vanwege dit kenmerk aanzienlijk hoger geprijsd is dan een conventionele spiegel.

Terwijl de energiezuinige LED-verlichting van de spiegel onafhankelijk van het TV-toestel wordt in- en uitgeschakeld via een wandschakelaar (of een optioneel toegevoegde schakelaar), wordt het TV-toestel bediend via een afstandsbediening, gewoon zoals u gewend bent. De stroomtoevoer naar de TV geschiedt via een standaard stekker en is onafhankelijk van de verlichting.

Of u nu op zoek bent naar een hoogwaardige badkamerspiegel met TV en discrete LED-verlichting rondom, de wand indirect moet worden verlicht of u op zoek bent naar iets ongewoons, bij ons vindt u zeker wat u zoekt.

TV-spiegel | Design badkamerspiegel met TV - voor onspanning of informatie

's Morgens in de badkamer nagaan wat voor weer het wordt of ontspannen in bad terwijl u naar uw favoriete programma kijkt - dit alles is mogelijk met een TV-spiegel. Alle TV-spiegels kunnen in de badkamer worden gebruikt. De TV is aan de voorkant beschermd tegen opspattend water. De badkamerspiegels zijn echter niet geschikt voor gebruik in sauna's of stoombaden - zonder verdere maatregelen te treffen.

TV-spiegel | Multimediaspiegel op maat

Onze multimediaspiegels worden op maat gemaakt. Op onze website kunt u eenvoudig uw persoonlijke TV-spiegel of badkamerspiegel samenstellen en online bestellen.

Vragen en antwoorden

Kan ik de TV in de spiegel zien als deze is uitgeschakeld?

Met uitzondering van onze goedkopere ECO-modellen is de TV niet zichtbaar wanneer de spiegel is uitgeschakeld. In tegenstelling tot veel andere aanbieders is de TV niet zichtbaar achter de spiegel wanneer deze is uitgeschakeld. Ons speciale spiegelglas zorgt hiervoor.

In welke maten zijn de TV-spiegels op maat verkrijgbaar?

De maatwerk spiegels met TV kunnen geproduceerd worden vanaf een afmeting van 50 x 40cm tot een afmeting van 250 x 150cm.

Wat is de kwaliteit van de TV-spiegels op maat?

Voor onze TV spiegels gebruiken wij uitsluitend hoogwaardig spiegelglas van 6 mm dikte. In tegenstelling tot veel andere leveranciers is de TV niet daadwerkelijk zichtbaar in de spiegel wanneer deze is uitgeschakeld.

Kan de TV-spiegel ook in de badkamer worden gebruikt?

Natuurlijk kan de TV-spiegel ook als badkamerspiegel worden gebruikt. De spiegel beschermt de TV tegen opspattend water. Tip: Wanneer u een TV-spiegel voor de badkamer kiest, let er dan op dat de spiegel volledig als spiegel kan worden gebruikt wanneer de TV is uitgeschakeld en dat er niet alleen een donker oppervlak te zien is. Dit geldt niet voor onze ECO-modellen, die ontworpen zijn voor continu commercieel gebruik.

Bekijk nu alle TV-spiegels!

Je hebt gelezen: TV-spiegel | TV-spiegel op maat