Spiegels onder schuin dak

Woningen met schuine plafonds en de hierdoor vaak kleine badkamers maken het lastig om een geschikte spiegel te vinden. Onze op maat gemaakte spiegels voor onder schuine daken zijn precies voor deze inrichtingssituatie gemaakt. Hierdoor kunt u de beschikbare wandruimte volledig benutten, aangezien de spiegel perfect aan de schuinte kan worden aangepast. Meer...


Maatwerk spiegels voor onder schuin dak doen kleine badkamers groter lijken

Badkamer, garderobe of hotelfoyer: een spiegel laat elke ruimte stralen. Daarbij moet hij echter wel op de omstandigheden van de ruimte passen. Vooral een spiegel met schuine zijde kan door zijn speciale, individuele vorm een sterk designeffect hebben. Vooral kleine badkamers profiteren van grote spiegeloppervlakken, omdat hierdoor de ruimte optisch wordt vergroot. Heeft u meer opbergruimte nodig? Kies dan voor een spiegelkast voor onder schuin dak.

Natuurlijk zijn spiegels voor schuine plafonds ook verkrijgbaar met verlichting. Satijnen oppervlakken met individuele patronen, verlicht door zuinige LED's, maken zo'n badkamerspiegel met met schuine kant tot een echt stijlelement in de badkamer. Bovendien wordt de wand erachter indirect verlicht.

Design en kwaliteit, zelfs in moeilijke ruimtes

Niet alleen in privéruimtes kan dit stijlelement worden gebruikt. Een spiegel met LED-licht ziet er ook goed uit in commerciële ruimtes. In een hotel, een restaurant, een dansstudio of een winkel - onze spiegels speciaal voor schuine daken kunnen overal worden geïnstalleerd.

Bij al het design is kwaliteit echter ook van cruciaal belang. Daarom letten wij niet alleen op hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking, maar ook op de nauwkeurigheid van de pasvorm en een optimale verlichting. Onze productie voldoet aan de EU-normen; onze spiegels zijn CE-gecertificeerd.

Extra opties voor uw perfecte afgeschuinde wandspiegel

De spiegel kan niet alleen perfect aan de kamer worden aangepast volgens uw wensen. Extra functies bieden u namelijk nog veel meer mogelijkheden tot individualisering. Naast de grootte, vorm en kleur van de verlichting - en dit is bijzonder interessant voor spiegels in de badkamer - kunt u ook kiezen voor een stopcontact, een vergrotende spiegel voor het aanbrengen van make-up en scheren of een glazen legplank.

Vragen en antwoorden

Passen uw spiegels echt onder mijn 🏠 schuine dak?

Ja, want wij produceren uitsluitend op maat. U krijgt van ons een spiegel die gegarandeerd onder uw schuine dak past - zonder gedoe. Dat is waar wij met onze goede naam voor staan.

In welke 📏 maten produceert u spiegels voor schuine daken?

Wij produceren spiegels voor schuine daken vanaf 40 x 40 centimeter. De maximale afmeting is 250 x 130 centimeter.

Zijn er naast de afmetingen nog andere ♫ extra's die u aanbiedt?

U kunt elke spiegel voor schuine plafonds naar uw eigen wens configureren. Rust hem bijvoorbeeld uit met spiegelverwarming of een high-end sound system. Een glazen plank is ook erg praktisch. Er staan u nog veel meer opties ter beschikking. U bent hier slechts een paar klikken van verwijderd.

Optioneel leverbaar met: Lichtkleur naar keuze / dimbaar, dubbele LED-strip voor meer lichtopbrengs, zij-afdichtingen links & rechts of rondom, glazen plank, analoge of digitale klok (geïntegreerd in de spiegel), spiegelverwarming, geïntegreerd stopcontact(en), Bluetooth speaker of geïntegreerde make-up spiegel.

Bekijk nu de spiegels voor onder schuin dak!  

Je hebt gelezen: Schuine dakspiegel | badkamerspiegel met helling op maat gemaakt