Hoge badkamerkasten

Onze hoogwaardige hoge badkamerkasten zorgen voor extra opbergruimte in uw badkamer. Handdoeken, verzorgingsproducten en decoratieve accessoires nemen allemaal ruimte in beslag. Naast voldoende ruimte in de badkamer heeft u een hoge kast nodig die niet alleen ruimtelijk, maar ook optisch past. Meer...


Hoge badkamerkasten op maat

Wij maken al onze hoge badkamerkasten op maat voor u, in aangepaste hoogtes van 40 tot 250 centimeter. Onze op maat gemaakte hoge badkamerkasten zijn niet alleen als kameleons in formaat, ze zijn ook extreem aanpasbaar in design. Om de juiste look te garanderen, is elke hoge badkamerkast verkrijgbaar in ongeveer 100 verschillende decors.

De perfecte kast voor de badkamer

Hoge kasten vragen weinig vloerruimte, maar bieden voldoende hoogte. Over vloeroppervlak gesproken: onze badkamermeubels "zweven" aan de muur. Het voordeel hiervan is dat u bij het schoonmaken van de badkamer geen lastige meubelpootjes in de weg heeft staan. Om ervoor te zorgen dat de badkamer er altijd netjes uitziet, kunt u kiezen voor badkamermeubels met kastdeuren en optioneel extra open schapruimte. Ons grote assortiment hoge badkamerkasten biedt u bovendien vele mogelijkheden.

 

Heeft u meer badkamermeubels nodig? U vindt bij ons ook badkamermeubels in de vorm van badmeubels. Een mooie badkamerspiegel of spiegelkast rondt uw goede smaak af. Met een modern douchescherm of een conventionele glazen douchewand wordt uw badkamer een blikvanger!

Bekijk nu badkamer hoge kasten!

 

Vragen en antwoorden

In welke afmetingen zijn jullie hoge badkamerkasten verkrijgbaar?

Onze hoge badkamerkasten worden voor u op maat gemaakt. U kunt dus kiezen tussen 20 en 65 cm (breedte), 40 en 250 cm (hoogte) en 12,5 en 50 cm (diepte).

In welke decors zijn uw hoge badkamerkasten verkrijgbaar?

Voor elk van onze modellen kunt u het oppervlak kiezen uit bijna honderd mogelijke decors. Naast effen oppervlakken kunt u ook kiezen uit talrijke houtdecors. Wij sturen u graag decorstalen toe.

Glazen of houten planken, hoe zien de kasten er van binnen uit?

Bij ons bent u vrij om te beslissen of u helemaal geen planken wilt of dat ze van echt glas of hout moeten zijn. De kasten zijn ontworpen voor maximaal zes planken.

 

Bekijk nu badkamer hoge kasten!  

Je hebt gelezen: Hoge badkamerkasten op maat kopen