Kristallen spiegels

Elegante kristallen spiegels - ook verkrijgbaar als facetspiegel! Kristalspiegels zijn de eerste keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardige en tijdloos elegante, kaderloze spiegel. Dankzij de glasdikte van 6 mm krijgt het spiegelbeeld meer diepte en ziet het er bijzonder levendig en helder uit. Meer...


Kristalspiegels zijn bijzonder hoogwaardige spiegels. Tijdens de productie van het spiegelglas worden metaaloxiden of metaalionen toegevoegd. Dit zorgt voor een betere brekingsindex en maakt de dispersie van kristalglas hoger dan die van conventioneel spiegelglas. Het resultaat: een kristalspiegel is helderder en zuiverder dan een conventionele spiegel. Kristalspiegels zijn bijzonder duurzaam en van hoge kwaliteit.

Kristallen spiegel met facet

De facetrand is een optie waarbij de spiegel rondom 10, 20, 30, 40, 50 of 60 mm is afgeschuind. Door de lichteffecten van de afgeschuinde randen ziet een spiegel met facet er stijlvol uit.

Hoogwaardige wandspiegels

Kristallen spiegels worden gebruikt op alle plaatsen waar veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit. De wandspiegels kunnen worden gebruikt als kleinere spiegels zonder lijst om het gastentoilet op te leuken of als grote badkamerspiegels. In de badkamer kan de kristallen spiegel zelfs worden geleverd als een vouwspiegel, waarvan de vouwelementen desgewenst zelfs aan beide zijden spiegelend kunnen worden gemaakt.

Kristallen spiegels op maat en individueel samengesteld

Wij maken deze hoogwaardige spiegels voor u op maat, zodat ze perfect op uw muur passen. Van een klein spiegeloppervlak van 20 x 20 centimeter tot XXL-modellen met breedtes en hoogtes van 250 centimeter - u kunt de grootte van de spiegel nagenoeg tot op de millimeter nauwkeurig bepalen.
Voor de spiegel op zolder bieden wij zelfs spiegels voor met een schuine zijde. U kunt elke spiegel naar wens configureren. Rust uw nieuwe spiegel uit met spiegelverwarming en verminder eventueel beslaan ervan, bijvoorbeeld in de badkamer na het douchen.

Spiegel21 staat voor kwaliteit

Elke spiegel wordt pas voor u gemaakt nadat u uw bestelling bij ons heeft geplaatst. Daarom kunnen wij u niet alleen spiegels op maat aanbieden, maar ook geïndividualiseerde spiegels met de door u gewenste eigenschappen. U krijgt compromisloze kwaliteit.

Bekijk nu kristallen spiegels!

Je hebt gelezen: Kristallen spiegels op maat kopen