Spiegelkasten schuine wand

Modern design, enorme opbergruimte, hoogwaardige spiegels en chique, functionele verlichting - met een spiegelkast voor onder schuine wand hoeft u het niet zonder deze kenmerken te stellen. Selecteer een model of vind onder het kopje spiegelkast kopen een overzicht van ons gehele assortiment. Meer...


Ontwerp uw persoonlijke spiegelkast voor onder schuine wand

Moderne woonconcepten laten voldoende ruimte voor uw eigen ontwerpideeën. Een gezellige zolderwoning stelt de eigenaar vaak voor het probleem dat bestaande ruimtes niet optimaal benut kunnen worden. Met een spiegelkast voor schuine daken uit ons assortiment kunt u een tot op de millimeter nauwkeurig, op maat gemaakt product bestellen dat naadloos aansluit in uw woning. U kunt zelf de gedetailleerde afmetingen en de bijbehorende hellingshoek bepalen. Vervolgens configureert u uw nieuwe badkamermeubel online.

Wij bieden u tot zes draaideuren die door middel van soft-close zachtjes sluiten. De draaideuren van onze kasten zijn standaard aan de binnen- en buitenzijde gespiegeld. Zo kunt u vanaf iedere hoek gemakkelijk controleren of uw kapsel en make-up perfect zitten. Alle glazen legplanken zijn in hoogte vrij instelbaar. Dankzij de royale opbergruimte kunnen alle cosmeticaflessen, make-up accessoires en stylingproducten vervolgens perfect worden opgeborgen - de orde in de badkamer is hersteld.

Stel uw eigen hoogwaardige spiegelkast voor schuine plafonds samen

U kunt de eersteklas badkamerkasten met schuine plafonds helemaal zelf ontwerpen. Of u de spiegelkast voor schuine daken nu aan de muur wilt hangen of liever een inbouwkast wilt: u kunt uw kast tot een breedte van 2,50 meter ontwerpen. De hoogwaardige en op maat gemaakte body is verkrijgbaar in een optisch opvallende houtstructuur of in een van de stralende effen kleuren. Voldoende opbergruimte zorgt voor een opgeruimde badkamer.

In deze tijd van moderne communicatie is een spiegelkast voor schuine plafonds verantwoordelijk voor veel meer dan alleen het weergeven van uw reflectie. Afhankelijk van uw behoeften kunt u extra componenten in uw spiegelkast voor onder schuin dak integreren met behulp van onze online configurator. Bluetooth luidsprekers en maximaal vier stopcontacten voor haardroger, mobiele telefoon of scheerapparaat zorgen voor extra comfort en entertainment.

De perfecte verlichting voor uw spiegelkast voor schuine plafonds

Badkamers hebben niet altijd optimale lichtplannen. Er is vaak een gebrek aan natuurlijke lichtbronnen, dus het licht van uw spiegelkast speelt een centrale rol. Volledig afgestemd op uw behoeften kunt u beslissen over de optimale verlichting die in uw nieuwe spiegelkast voor schuine plafonds wordt geïntegreerd en u in het juiste licht in de badkamer zet.

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u de gehele omranding in vier verschillende lichtkleuren uitvoeren of alleen afzonderlijke zijden laten verlichten. Als u de voorkeur geeft aan meer gedempt licht, bieden wij ook dimbare verlichting. Met extra geïntegreerde wastafel- en plafondverlichting creëert u gegarandeerd een blikvanger. Wanneer u een stijlvolle spiegelkast voor schuine plafonds wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Selectiecriteria voor het ontwerp van uw spiegelkast

Spiegelkasten voor schuine plafonds krijgen heel wat te verduren. Ze worden hun hele leven blootgesteld aan vocht en moeten zorgvuldig diverse badkamerbenodigdheden opbergen. Let daarom op de volgende details bij het ontwerpen van uw spiegelkast voor onder een schuin dak:

  • Inbouwkast of spiegelkast voor wandmontage
  • Decor passend bij de rest van uw badkamermeubels in een houtstructuur of effen kleur
  • Exacte afmetingen voor een optimaal gebruik van de muur
  • Aantal glazen leggers
  • Aantal spiegeldeuren
  • Draairichting van de deuren
  • Geïntegreerde verlichting: energiebesparende LED, dimbaar, wastafel- en plafondverlichting
  • Extra accessoires zoals lichtschakelaars, make-up spiegels, stopcontacten, Bluetooth speakers

De beschikbare ruimte in uw badkamer bepaalt hoe uw spiegelkast voor schuine plafonds wordt gemaakt. Met onze badkamermeubels krijgt u hoogwaardige oplossingen voor een perfecte badkamerinrichting. Als u de voorkeur geeft aan een moderne badkamerspiegel in plaats van een spiegelkast met een schuine zijde, vindt u in onze online shop een groot aantal aantrekkelijke modellen met een eersteklas prijs-kwaliteitverhouding. Een blik in de spiegel in ochtend wordt een echte belevenis.

Eigen productie en eersteklas service

Als u uw badkamer wilt renoveren of bezig bent met de bouw van een huis en op zoek bent naar inspiratie voor uw nieuwe thuis, bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een spiegelkast met verlichting of een spiegelkast zonder verlichting, bij ons ontdekt u stijlvolle blikvangers.

Wij maken uw spiegelkast op maat. Heeft u vragen over onze service en ons assortiment, neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Vragen en antwoorden

Is een spiegelkast überhaupt mogelijk voor 📐 schuine plafonds mogelijk?

Ja. Om een spiegelkast voor het schuine dak te kunnen vervaardigen, hebben wij slechts vier maten van u nodig: breedte boven, breedte onder, hoogte links en hoogte rechts.

In welke symbol txt="128207"} maten zijn de spiegelkasten voor schuine plafonds verkrijgbaar?

Wij leveren spiegelkasten voor schuine plafonds vanaf een afmeting van 40 x 40 cm. De maximale afmetingen zijn 250 x 160 cm. U kunt de breedte en hoogte tot op de millimeter nauwkeurig bepalen.

Bekijk nu spiegelkasten voor schuine plafonds! }

Je hebt gelezen: Spiegelkasten kopen voor schuine plafonds in de badkamer