LED wand- en badkamerspiegels op maat configureren

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw badkamerspiegel op maat te configureren. Naast de gewenste afmetingen zijn er vele ontwerp opties. Of het nu gaat om de keuze van de lichtkleur, een decoratieve facetrand of extra's zoals een stopcontact, touch sensor, plankje of klok.

Opmerkingen over configuratie- en uitrustingsopties

De volgende informatie is bedoeld om u te helpen bij de configuratie. Wij controleren elke bestelling op plausibiliteit en zullen bij vragen contact met u opnemen. 

Let op: Alle afbeeldingen zijn exemplarisch. Positie en kleuren van de apparatuur kunnen afwijken van de afbeelding. De afbeeldingen zijn bedoeld als richtlijn en tonen niet de individueel geconfigureerde spiegel.

Breedte en hoogte Bevestigingsplaten Kleur licht Dubbele LED strip Zijpanelen voor spiegels Spiegel met legplank Klok (digitaal of analoog) Gebarenbediening - Touch sensor - Infraroodsensor Tuimelschakelaar Stopcontact Spiegelverwarming Facet Wastafelverlichting Bluetooth-ontvanger/luidspreker Make-upspiegel Spoedlevering

 

Breedte en hoogte van de spiegel

Hier heeft u de mogelijkheid om de exacte afmetingen van uw spiegel in te voeren: minimaal 400 mm, maximaal 2500 mm. Vul de afmetingen in millimeters (geen centimeters) in. De afmetingen zijn inclusief de gesatineerde oppervlakken, voor ingelijste spiegels ook inclusief de lijst. Houd er rekening mee dat de afmetingen ± 2-3 mm kunnen afwijken (tolerantie) - ondanks de grootste zorg bij de productie.

Tip

Wilt u zien hoe de afmetingen van de spiegel zich verhouden tot de kamer, of de badmeubelspiegel op de juiste plaats staat, enz. Neem dan aluminiumfolie of een stuk karton, knip het op de juiste maat en bevestig het provisorisch aan de muur. De positie van de make-upspiegel kunt u intekenen met een schoteltje. Voor de lichtstrips kunt u afplaktape gebruiken.

Spiegels monteren in nissen

Als u de spiegel in een nis wilt plaatsen, is voor de montage van de spiegel aan de bovenkant ongeveer 4 cm ruimte nodig is om hem goed aan de muur te kunnen bevestigen met behulp van de bevestigingsplaatjes en L-haken. Dus als de nis bijvoorbeeld 100 cm hoog is, mag de hoogte van de spiegel niet meer dan 96 cm zijn.

Voor de breedte gelden geen beperkingen. Bij het ophangen van de spiegel is echter uiterste voorzichtigheid geboden, omdat het glas gemakkelijk kan breken als er tegenaan wordt gestoten. Houd er ook rekening mee dat de spiegel moeilijk te monteren is als u hem niet aan de zijkanten kunt vasthouden. Wij adviseren u daarom links en rechts ook 4-5 cm ruimte vrij te laten.

Brede LED badkamerspiegel
Hoogte LED badkamerspiegel

Bevestigings of ProfiPlus set

Voorgemonteerde bevestigingsplaten

Kiest u voor de optie "Hangplaten: voorgemonteerd", dan ontvangt u de spiegel hangklaar. De platen zijn dan al op de achterkant van de badkamerspiegel gelijmd. De gaten in de muur moeten dus volgens hun positie worden geboord.

Losse bevestigingsplaten

Wilt u meer flexibiliteit, bijvoorbeeld om de gaten netjes in de voegen te boren, kies dan de optie "Bevestigingsplaten: los". Wij leveren de platen dan los en u kunt zelf bepalen waar u ze aan de achterkant van de badkamerspiegel bevestigt. Een voordeel van de optie "Hangplaten: los" is ook dat bestaande boorgaten gebruikt kunnen blijven worden.

Let op: Voor de bevestiging verwijdert u de beschermstrip en plakt u de bevestigingsplaten op de gewenste plaats. Laat de spiegel vervolgens 24 uur rusten voordat u hem ophangt, zodat de lijm goed uithardt. Belangrijk: plak de bevestigingsplaten niet op de mat van de spiegelverwarming en niet op de mat van het matglas.

ProfiPlus set

Als alternatief voor conventionele spiegelbeugels bieden wij de ProfiPlus set voor spiegels met een spiegeloppervlak tot 2 vierkante meter (foto rechts of hieronder). Deze bestaat uit twee gevouwen platen, excentrische sluitringen, drukknopen, schroeven en pluggen. Dit type bevestiging biedt verschillende voordelen:

 • Dankzij de excentrische schijven kunt u hoogteverschillen tot 8 mm in boorgaten of beugels nog later compenseren.
 • Het ophangen van de spiegel is eenvoudiger dankzij de randplaten.
 • Dankzij de bijgevoegde drukknopen hangt de spiegel niet alleen, maar wordt hij ook aan de onderkant aan de muur bevestigd. Dit is handig voor spiegels met stopcontacten, omdat het uittrekken van stekkers altijd spanning op de spiegel zet.

De ProfiPlus set wordt los geleverd. De beugels worden eenvoudig op de gewenste plaats gelijmd. Gedetailleerde installatie-instructies (PDF download) worden bij de set meegeleverd. Belangrijk: plak de bevestigingsplaten niet op de mat van de spiegelverwarming of het matglas.

Ophangplaten Spiegelbeugels
ProfiPlus Set Spiegelbeugels Ophangplaten

Belangrijke opmerking over bevestigingsmateriaal en installatie

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het juiste bevestigingsmateriaal te kiezen en aan te schaffen, afhankelijk van de aard van de muren. Als u bijvoorbeeld gipsplaten wanden heeft, gebruik dan niet de meegeleverde pluggen uit de ProfiPlus set, maar holle kamer pluggen.

Lichtkleur van de LED-verlichting

Bij de LED-verlichting heeft u de keuze uit

 1. Warm wit (ca. 3000 K), neutraal wit (ca. 4000 K) of koel wit (ca. 6000 K) lichtkleur. Aan deze optie zijn geen extra kosten verbonden. De verlichting kan alleen worden gedimd in combinatie met een gebarenregeling;
 2. Warm en koel wit incl. dubbele touch-sensor: Er zijn twee touch-sensoren op het spiegeloppervlak, één voor warm wit licht en één voor koel wit licht. Als beide tegelijk worden ingeschakeld, krijgt u een soort daglichtwit licht (met een hoger energieverbruik). Als u voor deze optie kiest, hebt u geen andere schakelaar of sensor (toggle-/rocker-/voorschakelaar, IR- of gewone touch-sensor) nodig voor de verlichting. De LED's zijn niet dimbaar. De verlichting heeft geen geheugenfunctie voor het geval de stroomvoorziening wordt onderbroken.
 3. CCT LED strips - traploos dimbaar van 2700K (warm wit) tot 6300K (koel wit) incl. gebarenbesturing: Het in- en uitschakelen van de verlichting gebeurt geheel zonder aanraking. In tegenstelling tot de touch-sensor zijn er geen vingerafdrukken op het spiegeloppervlak. Beweeg uw hand kort op en neer voor de sensor en het licht gaat aan/uit. Houd uw hand langer voor de sensor om het licht hoger of lager te dimmen. Deze bediening heeft een geheugenfunctie, d.w.z. de laatste waarde wordt opgeslagen. Wanneer de gesture control het signaal opslaat, knipperen de LED's één keer kort ter bevestiging. Dit is geen storing of defect. Deze optie kan niet worden gecombineerd met een andere schakelaar, touch- of infraroodsensor.
   
 4. RGB lichtgevende diodes: Individuele kleuren of kleurverloopprogramma's kunnen worden geselecteerd via een draadloze afstandsbediening. De RGB-LED's kunnen ook via de afstandsbediening worden gedimd, maar niet via een eventueel bestaande dimmer/kamerlichtschakelaar.

Belangrijke opmerkingen

 • De lichtdiodes zijn niet direct achter de matte oppervlakken gemonteerd, maar iets naar achteren geplaatst. Hierdoor valt het licht gelijkmatig door het matglas en ziet u de afzonderlijke LED-puntjes niet. Bovendien wordt de wand indirect verlicht(achtergrondverlichting).
 • Bij de TV-spiegel bevindt de sensor voor de gebarenbediening zich niet aan de voorkant van de spiegel, maar aan de onderkant achter het spiegeloppervlak.
 • De gebarenbediening werkt niet met Smart Home van digitalSTROM.

Algemene informatie over de lichtkleur

De meeste klanten hebben baat bij neutraal witte LED's, waarvan het licht sterk lijkt op daglicht. Warm wit licht heeft in vergelijking een hogere gele component, koud wit licht heeft een hogere blauwe component. Welke lichtkleur u kiest, hangt niet alleen af van het ontwerp van uw badkamer (lichte versus donkere tegels, ramen voor daglicht, enz.) en het badkamermeubilair, maar ook van uw persoonlijke smaak en gevoeligheden.

Lichtkleurige LED badkamerspiegel

LED-strip dubbel

Met de optie "LED strip double" is de badkamerspiegel voorzien van twee keer zoveel LED's. De strips met de LED's worden parallel aan elkaar gelegd. U profiteert van een grotere lichtsterkte en helderheid. De lichtuitlaten en de satijnen afwerking blijven ongewijzigd.

Deze optie wordt aanbevolen als u bijvoorbeeld

 • een kleine badkamer of gastentoilet uitsluitend wilt verlichten met behulp van het licht op de spiegel of
 • een grotere badkamer sterker wilt verlichten.

Let op

Het energieverbruik is navenant hoger door het dubbele aantal LED's.

Als u de hoogst mogelijke lichtopbrengst wenst, kies dan een spiegeldecor met een brede (4 cm) gesatineerde afwerking. Meestal raden wij echter aan voor extra (plafond)verlichting te zorgen.

Zoekt u een spiegel waarbij u kunt schakelen tussen warm en koel wit licht, kies dan in de configurator onder "Lichtkleur" de optie "Warm en koel wit met dubbele touch-sensor" (niet te combineren met "LED strip dubbel").

Zijpanelen

Aluminium

Indien lichtuitstraling, d.w.z. indirecte verlichting van de wand, aan de zijkanten (rechts en links) niet gewenst is, kunnen langs de randen aluminium zijprofielen worden aangebracht. De zijprofielen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

 • geanodiseerd aluminium met mat oppervlak (afbeelding 1)
 • aluminium met geborstelde rvs-look (foto 2)
 • gepolijst chroomlook aluminium (foto 3)

Deze optie wordt ook gekozen door veel klanten die de LED-spiegel gebruiken als lichaams- of staande spiegel en hem bijvoorbeeld gewoon schuin tegen de muur laten leunen. In dit geval raden wij echter een spiegel met lijst aan.

Let op: Zijpanelen worden alleen rechts en links bevestigd. Bij spiegels met afgeronde hoeken reiken ze vanwege de rondingen niet over de gehele hoogte van de spiegel.

Doorschijnende kunststof

In tegenstelling tot de aluminium zijpanelen, doen de doorschijnende kunststof zijpanelen (fig. 4 en 5) geen afbreuk aan de indirecte verlichting van de wand achter de spiegel. Zij dienen enkel om de LED-strips te verbergen. Zij zijn om esthetische redenen nuttig als de verlichte spiegel zo hangt dat men er gemakkelijk vanaf de zijkant achter kan kijken. Bij spiegels met satijnglans langs de randen zijn de zijpanelen ingesprongen (fig. 5); anders zijn zij gelijk met de randen aangebracht (fig. 4). Deze zijpanelen zijn niet beschikbaar voor TV-spiegels.

Volledige bekleding

Bij volledige bekleding worden de panelen niet alleen aan de zijkanten (rechts en links), maar ook aan de boven- en onderkant gemonteerd. Let op: aluminium zijpanelen voorkomen dat de wand wordt verlicht. Bij spiegels met een (opbouw)lamp aan de bovenkant, wordt de sierlijst onderbroken aan de bovenkant waar de lamp zit. Hetzelfde geldt als de satijnen afwerking tot aan de rand van de spiegel doorloopt.

Als u speciale wensen hebt, bijvoorbeeld aluminium sierlijsten aan de zijkanten maar doorschijnende kunststof sierlijsten aan de boven- en onderkant, kunt u dit vermelden in het opmerkingenveld aan het einde van het bestelproces.

Zijpaneel in geanodiseerd/mat aluminium en geborstelde roestvrijstalen look
Zijpaneel in gepolijst chroom-look aluminium en doorschijnend plastic zijpaneel

Spiegel met legplank

Helder glas of satijnglas

Als u een planchet nodig heeft voor badkameraccessoires, kunt u uw badkamerspiegel voorzien van een praktisch glazen planchet. Deze is 10 cm diep (andere dieptes op aanvraag), 6 mm dik en verkrijgbaar in elke gewenste breedte. Er is een opening van enkele millimeters tussen het glazen planchet en de spiegel.

Let op: De glazen legger wordt bevestigd met beugels en kan daarom niet gelijk met de onderkant van de spiegel worden geplaatst. In het geval van spiegels met bodemverlichting bevindt hij zich boven de gesatineerde afwerking of het profiel waarachter de LED-verlichting is gemonteerd.

U kunt de breedte van de plank vrij kiezen in de configurator. Let op: om esthetische redenen mag het glazen legbord niet boven de gesatineerde verlichte oppervlakken of strips worden geplaatst en moet het dus ongeveer 10 tot 20 cm korter worden gekozen.

Het rek is verkrijgbaar in helder glas (afbeelding links of hierboven), maar desgewenst ook in gesatineerd glas (afbeelding rechts of hieronder), d.w.z. in matglaslook. In dat geval is de bovenkant glad en de onderkant geruwd.

Het is natuurlijk ook mogelijk de glazen plank aan de bovenrand van de spiegel te bevestigen, als u daar een plank wilt. Noteer in dat geval de exacte positie aan het einde van het bestelproces onder "Opmerkingen bij deze bestelling".

Spiegelplank Helder Glas
Spiegelplank van satijnglas

Klok (digitale of analoge klok)

Een klok - digitaal of analoog - kan op verzoek in alle spiegels (badkamerspiegels, vouwspiegels, kristalspiegels zonder lijst enz.) worden geïntegreerd.

Digitale klok

De digitale klok is een digitale klok met APP-synchronisatie met 24-uursweergave en warmwitte cijfers. De tijd wordt ingesteld via een Bluetooth-interface met behulp van de app "MirrorDigitalUhr" (third-party, voor oudere modellen "LIANE TimeSync"), die u kunt downloaden in de Apple AppStore of de Google Play Store. De afmetingen zijn 4,0 x 1,5 cm (breedte x hoogte).

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mirrordigitalwatch&gl=DE
iOS/Apple: https://apps.apple.com/de/app/mirrordigitaluhr/id1559428268

In ieder geval is een stroomaansluiting nodig. Bij LED-spiegels is de digitale klok meestal gekoppeld aan de verlichting. Bij niet-verlichte spiegels moet er een stroomaansluiting zijn voor de klok.

Als het display is gekoppeld aan de verlichting van de spiegel, is de digitale klok niet zichtbaar als de spiegel is uitgeschakeld. Dankzij de geïntegreerde geheugenfunctie (oplaadbare batterij) blijft hij echter lopen.

Indien het display van de digitale klok - onafhankelijk van de verlichting - permanent zichtbaar moet zijn (optioneel), moet u ervoor zorgen dat de klok permanent van stroom wordt voorzien en dat de stroomvoorziening van de spiegel niet wordt onderbroken. Wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken door bv. een wandschakelaar, gaat het display uit, maar de klok blijft lopen via de geheugenfunctie. In dat geval gaat het display uit, maar de klok blijft lopen dankzij de geheugenfunctie.

Analoge klok

De diameter van de analoge klok met het dunne metalen frame en het kunststof deksel is 6,5 cm. Het zit in een gat in de spiegel en steekt 1,5 cm naar voren. De klok met drie wijzers en witte wijzerplaat kan dus gemakkelijk worden verwijderd en bijgesteld. De klok werkt op batterijen; de batterijen kunnen worden vervangen zonder de spiegel te verwijderen.

Digitale klok met Bluetooth/App-bediening
Spiegel analoge klok
Analoge klok
Spiegel analoge klok

Gebarenbediening - touch-sensor - Infraroodsensor

Net als plafondlampen kunnen verlichte badkamerspiegels worden aangesloten op de bestaande stroomvoorziening en met een wandschakelaar worden in- en uitgeschakeld. Indien u deze mogelijkheid niet heeft of wenst, kan een sensor of schakelaar rechtstreeks op de spiegel worden bevestigd en de verlichting via deze schakelaar worden in- en uitgeschakeld - onafhankelijk van de plafondlamp.

Als er een wandschakelaar voor de spiegel in de kamer aanwezig is, raden wij een extra sensor op de spiegel niet aan. Let op: Een eventueel aanwezige digitale klok is dan alleen zichtbaar als de spiegelverlichting is ingeschakeld. En ook de Bluetooth-luidsprekers werken alleen als de verlichting is ingeschakeld.

Gebarenbesturing

Het in- en uitschakelen van de verlichting door middel van gebarenbediening is volledig contactloos. In tegenstelling tot de touch-sensor komen er geen vingerafdrukken op het spiegeloppervlak.

Beweeg uw hand kort op en neer voor de sensor en het licht gaat aan/uit. Houd uw hand langer voor de sensor om het licht te dimmen of te verlichten.

Belangrijke opmerkingen

Wanneer de gesture control het signaal opslaat, knipperen de LED's één keer kort ter bevestiging. Dit is geen fout of defect. De gebarenbesturing werkt niet met Smart Home van digitalSTROM. De afstand van de sensor tot de rand van de spiegel is afhankelijk van de breedte van de gesatineerde afwerking.

Spiegel met gebarenbesturing

Touch-sensor

De touch-sensor of sensorlichtknop bevindt zich aan de voorkant van de spiegel en meet 17 x 17 mm (breedte x hoogte); de vorm is vierkant met afgeronde hoeken. De sensor licht als volgt op:

 • Verlichting / spiegelverwarming AAN = ROOD
 • Verlichting / spiegelverwarming UIT = BLAUW

U kunt de positie van de sensor kiezen (linksonder/midden/rechtsonder). De verlichting heeft geen geheugenfunctie voor het geval de stroomvoorziening wordt onderbroken.

Spiegel met aanraaksensor

Infrarood (IR) sensor

De infraroodsensor is onderaan de spiegel gemonteerd. Zo kunt u de badkamerspiegel in- en uitschakelen door uw hand te bewegen, bijv. van rechts naar links, zonder dat u de spiegel hoeft aan te raken.

 

Let op: de infraroodsensor vereist een afstand van minstens 15 cm tot het dichtstbijzijnde voorwerp (bv. wastafel of armatuur). De sensor is niet beschikbaar voor spiegels met verlichting aan de onderkant (rondomverlichting of boven/onder).

Spiegel met infraroodsensor

Tuimelschakelaar

De tuimelschakelaar wordt meestal in het onderste gedeelte achter de spiegel gemonteerd, zodat hij niet zichtbaar is. Als het spiegeloppervlak langs de randen gesatineerd of verlicht is, wordt de schakelaar zo gemonteerd dat de verlichting niet wordt beïnvloed. Let op: als de schakelaar op uw speciaal verzoek aan de zijkanten wordt gemonteerd, kan hij zichtbaar zijn.

Er zijn twee verschillende versies van de tuimelschakelaar. Welke wij installeren hangt af van het gekozen spiegelmodel of de constructie ervan. Er is hier geen keuze. Afhankelijk van het model of de breedte van de gesatineerde afwerking kan het zijn dat u iets dieper achter de spiegel moet reiken om de schakelaar te bereiken.

Spiegel met tuimelschakelaar
Spiegel met tuimelschakelaar

Belangrijke opmerking

Als er in de kamer een wandschakelaar voor de spiegel aanwezig is, raden wij een extra schakelaar op de spiegel af. Let op: Een eventueel aanwezige digitale klok is dan alleen zichtbaar bij ingeschakelde spiegelverlichting. En ook de Bluetooth-luidsprekers werken alleen als de verlichting is ingeschakeld.

Stopcontact

Als er in uw badkamer geen stopcontact in de buurt van de spiegel is, kunt u er een laten integreren in uw badkamerspiegel. In de configurator kunt u kiezen tussen de versies "mat zwart" (foto links of boven) en "chroom" (chroomlook, glanzend, foto rechts of onder) en de positie bepalen (rechtsonder of linksonder). Als u het stopcontact niet rechts- of linksonder wilt, maar op een andere plaats, geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Spiegelcontactdoos en schakelaar zwart

Spiegelcontactdoos en schakelaar in chroomlook

Spiegelverwarming

Een spiegelverwarming voorkomt of elimineert het beslaan van de badkamerspiegel. Deze wordt op de achterkant van de spiegel gemonteerd en verwarmt deze. Verwarmbare badkamerspiegels worden geleverd met een extra schakelaar (tuimelschakelaar of touch-sensor), zodat u de spiegelverwarming naar behoefte kunt in- en uitschakelen en niet onnodig elektriciteit verbruikt. De ECO friendlich Switch Sensor, die optisch identiek is aan de touch sensor, heeft een automatische uitschakelfunctie. De spiegelverwarming wordt na 45 minuten automatisch uitgeschakeld.

De schakelaar wordt gewoonlijk aan de onderkant gemonteerd. Indien u een andere positie wenst, informeer dan even telefonisch of per e-mail of dit voor het door u gekozen model mogelijk is. Zo ja, noteer dan de gewenste positie in het opmerkingenveld bij de bestelling.

Let op dat niet het gehele spiegeloppervlak wordt verwarmd, omdat de spiegelverwarming niet kan worden gemonteerd op de gesatineerde, verlichte oppervlakken en ook niet in de buurt van een TV-scherm. Bovendien moet er aan de achterkant ruimte zijn voor de bevestigingsplaten, de verlichting en de trafo. Welke spiegelverwarming wordt geïnstalleerd, hangt af van de grootte van de spiegel en de gekozen uitvoering.

LED badkamerspiegel met spiegelverwarming
Spiegelverwarming aanraaksensor

Facetrand

Een afgeschuinde spiegel ziet er bijzonder elegant uit door de lichteffecten die door de facetrand worden gecreëerd. De facetrand is naar keuze 10 mm, 20 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm of 60 mm breed (afgeschuind facet). Van opzij bekeken creëert het een regenboogachtig effect.

Bij LED-spiegels waarvan de gesatineerde, van achteren verlichte oppervlakken doorlopen tot aan de randen, zoals bij het New York-model, is een facetrand niet zinvol, omdat deze door de gesatineerde afwerking niet zichtbaar is - zowel bij verlichting als bij onverlichte verlichting.

Facetgeslepen spiegel met facet
 

Wastafelverlichting

Voor badkamerspiegels die niet aan de onderkant verlicht zijn, is optioneel wastafelverlichting verkrijgbaar. Bij spiegels met verlichting aan de onderzijde is de indirecte wastafelverlichting praktisch geïntegreerd.

Wastafelverlichting LED badkamerspiegel

Bluetooth-ontvanger/luidspreker

Bluetooth-ontvangers en -luidsprekers bieden u de mogelijkheid het geluid van uw Bluetooth-compatibele apparaat via de radio naar de spiegel te sturen. Speel uw muziek, radiozender of muziekstreamingdienst af vanaf uw smartphone (mobiele telefoon, iPhone), iPod, iPad, tablet, netbook of MP3-speler - om er maar een paar te noemen.

WHD Geluidssysteem

Het WHD Sound System is geen standaard luidspreker, maar een basshaker die de hele spiegel transformeert in een luidspreker met verbluffende geluidskwaliteit. Ze worden onzichtbaar achter de spiegel geïnstalleerd en maken draadloze streaming via Bluetooth mogelijk vanaf uw smartphone, computer, laptop of tablet.

Let op

Als de stroomvoorziening van de spiegel (voor verlichting, Bluetooth, enz.) wordt geregeld via een kamerschakelaar, kunnen de luidsprekers alleen worden gebruikt als de verlichting tegelijkertijd is ingeschakeld.

Als de verlichting en de Bluetooth-ontvanger/speakers onafhankelijk van elkaar moeten functioneren, zorg dan voor continue stroomvoorziening en schakel de verlichting van de spiegel via een optioneel verkrijgbare schakelaar of sensor.

Make-upspiegel - verlicht of niet-verlicht

De make-upspiegel met 5-voudige vergroting is verkrijgbaar in een verlichte en niet-verlichte versie. U kunt ook kiezen tussen

 1. een make-upspiegel die op de spiegel is bevestigd (standaard in de configurator).

  De make-up spiegel heeft een diameter van 15,2 cm en wordt met een plakstrip aan de voorkant van het spiegeloppervlak bevestigd. Hij steekt ongeveer 15 mm uit en ligt dus niet gelijk met het spiegeloppervlak.
 2. een make-up spiegel met een diameter van 15,2 cm, geïntegreerd in de spiegel.

  De make-up spiegel is verzonken in een uitsparing in de spiegel. Omdat hiermee in de productie rekening moet worden gehouden, moet u in de configurator altijd de exacte positie van de vergrotende spiegel opgeven.

Kiest u voor een make-up spiegel zonder verlichting, dan wordt deze los geleverd bij variant nr. 1 "op glas". U kunt deze dus na montage van de badkamerspiegel bevestigen in de positie die u het beste uitkomt. Aan de achterzijde bevindt zich hiervoor een plakstrip.

Bij verlichte make-up spiegels wordt de verlichting verzorgd door het ronde satijnen oppervlak rondom de make-up spiegel. U moet altijd de exacte positie van de make-up spiegel opgeven in de configurator.

Aparte lichtschakelaar voor make-up spiegel

De verlichting van de make-upspiegel is meestal gekoppeld aan de verlichting van de spiegel. Als u de make-upspiegel apart wilt in- en uitschakelen, kies dan voor een tuimelschakelaar of touch-sensor.

Geïntegreerde make-up spiegel

De onderstaande afbeeldingen tonen een geïntegreerde make-up spiegel met verlichting - herkenbaar aan de doorschijnende satijnen afwerking eromheen - met het licht aan en uit. Bij onverlichte make-upspiegels vervalt de satijnen afwerking.

Badkamerspiegel met make-up spiegel
Badkamerspiegel met make-up spiegel verlicht

Make-upspiegel op glas

Make-up spiegel op glas zonder verlichting
Verlichte make-up spiegel op glas

Opmerking over het bepalen van de positie voor make-up spiegels met verlichting / geïntegreerde vergrootspiegels.

Meet van de rand van de ronde make-upspiegel tot de randen van de badkamerspiegel. De afstand moet minstens 150 mm bedragen of 180 mm indien ook een eenvoudige digitale klok wordt gekozen. De aanduiding "vanaf de zijkant" kan rechts of links betekenen, afhankelijk van wat u eerder hebt geselecteerd.

Positie van de make-up spiegel

* Een minimale afstand van 180 mm is alleen vereist als ook een eenvoudige digitale klok is geselecteerd.

Vragen en antwoorden

In welke 📏 maten zijn de badkamerspiegels verkrijgbaar?

Aangezien alle badkamerspiegels op maat worden gemaakt, kunt u de hoogte en breedte individueel opgeven. Wij produceren maatwerk vanaf 40 x 40 cm tot 250 x 150 cm. Naast de gewenste afmetingen zijn er vele ontwerp- en uitrustingsmogelijkheden, zoals: Keuze van lichtkleur, zijdelings of volledig gericht, glazen planken, geïntegreerde analoge of digitale klok, spiegelverwarming, stopcontact(en), Bluetooth-luidspreker of high-end geluidssysteem en geïntegreerde make-upspiegel.

📌 Waar worden de badkamerspiegels geproduceerd?

Wij produceren met ❤ in Duitsland. Onze productiefaciliteit bevindt zich in Lünen bij Dortmund.

Kan ik de 💡 lichtkleur van de badkamerspiegel veranderen?

U kunt de op maat gemaakte badkamerspiegel optioneel zo uitrusten dat de verlichting zowel dimbaar als veranderbaar is in het bereik van 2700 en 6300 Kelvin door middel van gebarenbediening. Met het basismodel kunt u kiezen tussen neutraal wit, warm wit en koel wit, maar niet veranderen.

Selecteer en configureer nu de spiegel

Sie haben gelesen: LED wand- en badkamerspiegels op maat