Badkamerspiegels

Exclusieve badkamerspiegels voor uw badkamer, individueel gemaakt volgens uw wensen. Koop uw hoogwaardige badkamerspiegels zonder verzendkosten rechtstreeks van de fabrikant, compleet en op maat gemaakt. Meer...


Verlichte badkamerspiegels op maat kopen

U kunt niet zonder spiegel in de badkamer. Om ervoor te zorgen dat uw badkamerspiegel indruk maakt waar u hem nodig heeft en dat hij past bij uw stijl, kunt u hem online configureren en aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Badkamerspiegels met LED-verlichting zijn bijzonder populair, omdat ze zelfs onafhankelijk van de plafondverlichting een duidelijk zicht mogelijk maken. Bij badkamerspiegels met gesatineerde afwerking straalt het licht indirect de badkamer in door de semi-transparante oppervlakken. In onverlichte toestand zijn de lichtdoorlatende oppervlakken zichtbaar als matglas en fungeren zo ook dan als designelement. Wanneer de verlichting aan gaat worden de gesatineerde oppervlakken, strepen en patronen duidelijker zichtbaar en ontvouwt zo hun visuele effect.

Badkamerspiegels met verlichting

In ons assortiment vindt u ook badkamerspiegels met verlichting die in decoratieve profielen aan de voorzijde van het spiegeloppervlak zijn gemonteerd. De profielen dienen niet alleen ter decoratie van de spiegel; de directe verlichting wordt ook gekenmerkt door een grotere lichtopbrengst en helderheid.

De LED-spiegels zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat u het echt uw eigen, individuele badkamerspiegel kunt noemen. Het integreren van een make-up spiegel is erg populair. Hier kunt u kiezen tussen de versie die in de badkamerspiegel is geïntegreerd en een make-upspiegel die op het spiegeloppervlak is bevestigd. Wij bieden zowel verlichte als niet-verlichte versies aan.

Badkamerspiegel met stopcontact

Bij het aanbrengen van make-up zullen vrouwen een in de badkamerspiegel geïntegreerde make-upspiegel met vijfvoudige vergroting zeer kunnen waarderen. De extra glazen legplank wordt vooral gebruikt om snel iets neer te zetten. Of het nu gaat om de eyeliner van een vrouw of de aftershave van een man die na het scheren binnen handbereik moet zijn. Uw scheerapparaat en haardroger zijn blij met een optioneel stopcontact dat in de spiegel kan worden geïntegreerd.

Dankzij de optionele spiegelverwarming heeft u ook na een warm bad een helder zicht. En voor het oog: badkamerspiegels met geïntegreerde wastafel en plafondverlichting zien er zeer elegant uit.

Badkamerspiegels met opties naar keuze

Stel de functies van uw badkamerspiegel samen volgens uw behoeften en wensen. Onze intuïtieve spiegelconfigurator maakt van een basismodel uw eigen persoonlijke badkamerspiegel met functies naar uw wens. Zo kunt u onder andere de volgende opties toevoegen:
  • Afmetingen volgens uw specificaties
  • Bevestigingsplaten voor de montage
  • Lichtkleur
  • Dubbele LED-strip voor met lichtopbrengst
  • Zij-afdichtingen
  • Glazen legplank
  • Analoge klok / digitale klok
  • Sensor / schakelaar voor de verlichting
  • Bluetooth-luidspreker
  • Make-up spiegel met 5x vergroting

De juiste verlichting van de badkamerspiegel

Kies de lichtkleur van uw spiegel. U kunt kiezen tussen warm wit, neutraal wit en koud wit. Onze aanbeveling: neutraal wit lijkt het meest op natuurlijk licht. Als u een dubbele touch-sensor installeert, krijgt u twee touch-sensoren op het oppervlak van de badkamerspiegel; één voor koud wit licht en één voor warm wit licht. Wanneer beide sensoren tegelijkertijd worden geactiveerd, krijgt u neutraal wit daglicht.

Als u kiest voor de traploos dimbare CCT-strips incl. gebarenbediening, kunt u via de gebarenbediening van warm wit naar koud wit dimmen en tevens de lichtintensiteit naar uw wens aanpassen. Bij de RGB-variant kan de verlichting via een afstandsbediening worden gedimd. U kunt afzonderlijke kleuren of kleurverlopen selecteren en zo uw persoonlijke verlichtingsconcept voor uw badkamer ontwerpen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de badkamerspiegel uit te rusten met het dubbele aantal LED's voor meer intense verlichting.

Badkamerspiegels - niet alleen voor de badkamer

Onze badkamerspiegels zijn niet beperkt tot de badkamer. Als badkamerspiegels op maat kunnen ze op veel plaatsen van pas komen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar fungeren ook als designelement. In de badkamer, slaapkamer of hal helpt de spiegel bij persoonlijke hygiëne en outfitcontrole. In de woonkamer kan de spiegel met verlichting de kamer visueel vergroten en met zijn LED's voor een aangename sfeer zorgen. De gebruiksmogelijkheden voor privégebruik worden slechts beperkt door uw fantasie.

Onze op maat gemaakte badkamerspiegels zijn ook geschikt voor commercieel gebruik. In een hotel, in een winkel, in kleedkamers, in (semi-)openbare sanitaire ruimtes, in een dansschool, een restaurant of gewoon als designelement in een bar: spiegels met LED doen het overal goed. Speciaal voor commerciële klanten bieden wij ook maatwerk. Zo kan bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of logo worden geïntegreerd in de satijnen afwerking van de spiegel.

Een truc van de binnenhuisarchitecten: kies een grotere wandspiegel. Hoe meer spiegeloppervlak, hoe groter de kamer lijkt. Dit is niet alleen de manier om het maximale visuele effect uit een kleine badkamer te halen.

Badkamerspiegel of spiegelkast: welk type bent u?

Heeft u niet voldoende opbergruimte, ondanks dat u de spiegel kunt uitrusten met een glazen legplank? Kijk dan eens naar onze spiegelkasten met opbergvakken. Deze modellen combineren spiegelkast en opbergvak en zijn absolute ruimtewonderen! Discreter dan een open opbergvak is het opbergen van uw gebruiksvoorwerpen achter gesloten spiegeldeuren. In dat geval is een van onze spiegelkasten zeker de juiste keuze voor u!

 

Ontdek onze badkamerspiegels

Wij adviseren u graag over onze spiegels met licht, zowel telefonisch op 085 40 13 522 als per e-mail op support@spiegel21.nl.

Bekijk nu de badkamerspiegels!

 

Vragen en antwoorden

In welke afmetingen leveren jullie badkamerspiegels?

Aangezien alle badkamerspiegels op maat worden gemaakt, kunt u de hoogte en breedte zelf bepalen. Wij produceren spiegels op maat vanaf slechts 40 x 40 cm tot 250 x 150 cm. Naast de gewenste afmetingen zijn er vele opties mogelijk - of het nu gaat om de keuze van de lichtkleur, een decoratieve facetrand of extra's zoals een touch-sensor, een legplankje of een klok.

Welke mogelijke opties biedt u voor badkamerspiegels?

U kunt elke badkamerspiegel configureren volgens uw ideeën. U kunt hem bijvoorbeeld uitrusten met spiegelverwarming of een High-end souns-system. Een glazen legplank is ook heel praktisch. Er zijn nog veel meer opties mogelijk. U bent hier slechts een klik van verwijderd.

Kan ik de lichtkleur van de badkamerspiegel veranderen?

U kunt de badkamerspiegel optioneel zo samenstellen dat de verlichting dimbaar is, en de lichtkleur door middel van gebarenbediening kan worden gewijzigd van 2700 tot 6300 Kelvin. Met het basismodel kunt u kiezen tussen neutraal wit, warm wit en koud wit, maar niet wisselen van kleur.

Bekijk nu de badkamerspiegels!  

Je hebt gelezen: Badkamer spiegel: Badkamer spiegel met LED verlichting kopen