Inbouw spiegelkasten

Een inbouw spiegelkast is een stijlvolle blikvanger voor de badkamer. Blader door onze ruime assortiment inbouwspiegelkasten die in de muur kunnen worden ingebouwd. De afmetingen en aanvullende opties kunnen voor elk model afzonderlijk worden geselecteerd. Meer...


Gerelateerde categorieën: Badkamerspiegelkast Spiegelkast Hout

Inbouw spiegelkast: het opbergwonder

We brengen talloze uren van ons leven door in de badkamer en willen daarom zowel comfort als elegantie in deze ruimte niet missen. De tijd dat een inbouw spiegelkast alleen maar praktisch moest zijn, ligt ver achter ons. Tegenwoordig gaat het om design en een samenhangend totaalconcept voor uw badkamer. Afhankelijk van beschikbare ruimte en het gewenste design hebt u een ruime keuze uit verschillende spiegels en spiegelkasten.

Inbouwspiegelkasten zijn een praktische en populaire keuze die looks en optimaal ruimtegebruik perfect combineren. Ze zijn zo in de muur verzonken dat u op het eerste gezicht niet eens merkt dat er opbergruimte achter de spiegel verborgen zit. De spiegelkast steekt slechts minimaal uit en biedt u veel opbergruimte in de muur voor cosmetica, handdoeken en nog veel meer. Natuurlijk is de inbouw spiegelkast ook verkrijgbaar als spiegelkast met verlichting. Zo wordt uw spiegelkast een extra lichtbron in uw badkamer. Natuurlijk bieden wij ook spiegelkasten zonder verlichting aan: ook hier heeft u ruime keuze, zodat er voor iedereen de juiste kast te vinden is. Als u een spiegelkast wilt kopen, bent u bij Spiegel21 in goede handen, want ons vakmanschap overtuigt met hoogwaardige materialen en een hoog afwerkingsniveau. De hoogwaardige kristallen spiegels maken indruk met hun elegante uitsraling, waar u gegarandeerd lang plezier van zult hebben.

Stel zelf uw spiegel-inbouwkast op maat samen

Spiegel inbouwkasten voor uw badkamer op maat dragen bij aan een duidelijk design in uw badkamer, verspillen geen kostbare ruimte en zorgen ervoor dat u de grootte van de ruimte optimaal kunt benutten. De ruimte voor uw badkamerspullen is hiermee immers zo goed als onzichtbaar. Ook de individuele samenstelling van de inbouwspiegelkast is een groot voordeel, omdat u alle ruimte heeft naar eigen inzicht samen te stellen.

Bij de op maat gemaakte inbouwspiegelkasten zwaaien de deuren open de ruimte in om u een optimaal gebruikscomfort te garanderen. Wij bieden u talrijke individuele configuratiemogelijkheden voor uw nieuwe inbouwspiegelkast, waardoor uw kast uw eigen persoonlijke model wordt. De verwerking van een onverlichte make-up spiegel is bijvoorbeeld een populaire extra optie. Deze wordt met een kleefpad op het spiegeloppervlak bevestigd en zorgt voor een perfecte make-up ervaring.

U kunt kiezen uit de volgende configuratiemogelijkheden voor uw spiegelkast:

 • Hoogte, breedte, diepte
 • Lichtkleur: neutraal wit, warm wit, koud wit, dimbaar met gebarenbediening, RGB met afstandsbediening
 • Kleur van de kast: kies uit tientallen verschillende kleuropties.
 • Deuren: 1 tot 6 deuren selecteerbaar
 • Draairichting deur(en)
 • Handgreep deur
 • Glasoverstek: boven of onder
 • Glazen legplank: Tot 6 glazen leggers selecteerbaar.
 • Schakelaar/sensor
 • Keuze voor stopcontact
 • Wastafel- of plafondverlichting
 • Make-up spiegel
 • Bluetooth-luidspreker

Voordelen van inbouwspiegelkasten

Inbouwspiegelkasten bieden verschillende voordelen waardoor ze een goede keuze zijn voor uw badkamer. Het grootste voordeel is uiteraard de onzichtbare opbergruimte: de inbouwspiegelkast wordt verzonken in de stenen muur geplaatst en zo verdwijnt de romp van de kast volledig in de muur. Zo kunt u allerlei badkamerspullen handig opbergen en hebt u ze altijd binnen handbereik en op ooghoogte. Ook de verlichting van de inbouwspiegelkasten is bijzonder fraai en licht uw badkamer sfeervol op. Bij de keuze van de kleur bieden wij u een enorme keuze uit bijna honderd verschillende decors, van effen kleuren tot betonlook en diverse houtdecors. Ongeacht of u de voorkeur geeft aan een rustige kleur of juist een bijzonder kleuraccent wilt aanbrengen met uw spiegelkast, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies de gewenste verlichting voor uw ingebouwde spiegelkast

Bij het kiezen van de juiste verlichting zijn er vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor directe verlichting met LED-verlichting buiten en binnenin. Indirecte verlichting is ook erg populair: hierbij worden de verlichtingselementen tussen de spiegel en de muur gemonteerd, zodat het licht van achter het spiegeloppervlak naar buiten schijnt. U kunt ook kiezen voor een onverlichte spiegelkast en deze combineren met een LED-verlichting die in het midden van de spiegelkast is gemonteerd. Wilt u geen verlichting aan de buitenkant van de spiegel, dan is een spiegelkast die alleen aan de binnenkant verlicht is een goede keuze. Er is ook de mogelijkheid van een gesloten lichtkamer in het bovenste gedeelte van de spiegelkast, wat ook een mooie variant is.

Een bijzondere blikvanger: de spiegelkast met inbouwframe

Wij bieden ook modellen aan met een extra inbouwframe, zoals ons model Hamburg. Het voordeel van inbouwframes ligt voor de hand: met behulp van het frame kunt u de spiegelkast snel en zonder veel moeite installeren. Eerst wordt het inbouwframe in de nis in de muur geplaatst en stevig vastgeschroefd. Dat vergemakkelijkt uw werk, want nu kunt u de inbouwkast gewoon in het inbouwframe plaatsen en vastschroeven dankzij de daarvoor bestemde gaten.

Een inbouwspiegelkast voor de badkamer kan ook in nissen ingebouwd worden, zodat u de opbergruimte in de nis perfect kunt benutten. Meestal worden ingebouwde spiegelkasten ingebouwd in gipswanden: Dit is de eenvoudigste variant. Maar ze kunnen ook in massieve muren worden ingebouwd. Hierbij moet echter bijzondere aandacht worden besteed aan de hoogte, de diepte en de kabelgeleiding.

Vind de perfecte spiegelkast voor uw badkamer bij Spiegel21

Bij Spiegel21 vindt u naast onze op maat gemaakte inbouwspiegelkasten nog tal van andere hoogwaardige spiegels en spiegelkasten die indruk op u zullen maken door hun topkwaliteit. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige spiegelkasten met opbergvakken in de aanbieding: deze bieden u extra opbergruimte en de verschillende glazen of houten vakken versterken de uitstraling van de spiegelkast.

Onze talrijke spiegelkasten met lampen bieden voor elk wat wils, want ook deze kunt u zelf naar wens samenstellen. Ook aan kleinere badkamers met schuine plafonds hebben we gedacht: onze spiegelkasten voor schuine plafonds zorgen voor een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zien er bovendien prachtig uit. Het bijzondere aan Spiegel21 is dat u uw spiegels op op maat kunt configureren en zo een uniek exemplaar krijgt dat precies bij uw smaak past.

Wij adviseren u graag telefonisch op 085 40 13 522: Maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 16:00 staan wij klaar om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe spiegel of spiegelkast.

Vragen en antwoorden over de inbouwspiegelkast (inbouw)

In welke 📏 maten zijn de inbouwspiegelkasten op maat verkrijgbaar?

Wij bieden op maat gemaakte inbouwspiegelkasten vanaf slechts 40 x 40 cm tot maximaal 250 x 160 cm. Bijna al onze spiegelkasten zijn ook verkrijgbaar als inbouwspiegelkast (inbouw).

Welke uitrustingsmogelijkheden 💡 heb ik voor mijn inbouwspiegelkast?

Stel uw inbouwspiegelkast eenvoudig bij ons samen! Kies uit verschillende uitrustingsmogelijkheden, zoals: vele kleurmogelijkheden, het aantal deuren, gebarenbediening, high-end sound-system van WHD, geïntegreerde make-up spiegel, stopcontact(en) en aantal glazen planken Gebruik onze intuïtieve configurator om uw persoonlijke one-of-a-kind exemplaar te creëren!

Is wastafelverlichting 💡 ook mogelijk met een ingebouwde spiegelkast?

Het is mogelijk om wastafelverlichting te integreren, mits de houten body (zonder aluminium profielen voor de verlichting) van de inbouwspiegelkast minimaal 3,5 cm uit de nis steekt (gedeeltelijke inbouw). Vul hiervoor eventueel een iets grotere dieptemaat voor uw spiegelkast in. Nog een voordeel: meer opbergruimte.

Wordt het inbouwframe kant-en-klaar gemonteerd 🔨 geleverd?

Nee. Om de verzendkosten laag te houden, ontvangt u de inbouwlijst bestaande uit vier delen in gedemonteerde staat. Het inbouwframe is eenvoudig in enkele stappen te monteren. De gaten voor de schroeven zijn al voorgeboord.

🚚 Kunt u het inbouwframe ook vooraf leveren?

Dat is natuurlijk mogelijk. U kunt in de configurator bij het samenstellen van uw spiegelkast eenvoudig kiezen voor levering vooraf.

Bekijk nu inbouwspiegelkasten!

Je hebt gelezen: Inbouwspiegelkasten (inbouw) kopen | op maat gemaakt