Spiegel kamerverdelers

Met een roomdivider spiegel kunnen buitengewone designideeën worden gerealiseerd in privébadkamers en (semi-)openbare sanitaire ruimtes. De stijlvolle kamerschermen van Spiegel 21 bestaan uit twee hoogwaardige kristalspiegels (dubbele spiegel) met een dikte van 6 mm. Meer...


Kamerschermspiegel voor bijzondere accenten in uw kamerinrichting

Kamerschermspiegels zijn verkrijgbaar tot een maximale hoogte en breedte van 180 x 180 cm. Desgewenst kunnen aan één of beide zijden van de spiegel extra glazen planken worden aangebracht en kan wastafelverlichting worden geïntegreerd die naar beneden schijnt. Dankzij de grote keuze aan aantrekkelijke designs vindt u bij Spiegel21 voor vrijwel elke badkamer een roomdivider spiegel die qua stijl en verlichting harmonieus in het geheel past.

De gezandstraalde satijnen oppervlakken verlichten indirect de spiegel en de ruimte, wat bijdraagt aan een bijzondere sfeer. Voor de verlichting worden energiebesparende LED-strips gebruikt, die verkrijgbaar zijn in onder meer neutraal wit, warm wit of koud wit licht, afhankelijk van de stijl van de badkamer en de gewenste sfeer.

Spiegel kamerverdeler: Leveringsomvang en optionele extra's

De kamerverdeler spiegels zijn voorzien van stevige poten van glanzend verchroomd metaal, die eenvoudig op de halfhoge muur kunnen worden geplaatst en vastgeschroefd. De stroomvoorziening voor de verlichting wordt verwerkt in de poten; u kunt de spiegel rechtstreeks op de 220 V netstroom aansluiten. Door middel van een tuimelschakelaar, die optioneel verkrijgbaar is, kan de verlichting direct op de spiegel worden in- en uitgeschakeld. De tuimelschakelaar is verborgen aan de onderkant van de spiegel. Geïntegreerde stopcontacten (optioneel) zijn verkrijgbaar in chroom en matzwart.

Sanitair - het visitekaartje van het huis

Aan openbare sanitaire ruimten, zoals die in hotels, restaurants, theaters, musea of operagebouwen, worden speciale eisen gesteld wat betreft functionaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid en - last but not least - esthetiek. De wc-ruimtes moeten immers passen bij de individuele uitstraling en het ontwerpconcept van het gebouw en gasten en bezoekers moeten zich er prettig voelen.

Dit geldt niet alleen voor tegels en armaturen, maar ook voor spiegels - al dan niet verlicht - als essentieel onderdeel van de inrichting van sanitaire ruimten. Hier kunt u accenten leggen met bijvoorbeeld spiegelende roomdividers.

  • bij wastafels tegenover elkaar of een rij wastafels die aan beide zijden van een spiegel moeten worden voorzien, of
  • als verschillende delen van de ruimte visueel gescheiden moeten worden om de privacy te waarborgen of gewoon om visuele redenen.

De gemakkelijk te reinigen glazen en metalen oppervlakken voldoen aan alle eisen op het gebied van netheid en hygiëne.

Koop nu kamerschermen online!

Je hebt gelezen: Spiegel Room Divider op maat online kopen