Ronde spiegels

Een mooie ronde spiegel past bij elke interieur en geeft de kamer een vleugje extra balans en gezelligheid. Vooral in de badkamer draagt de spiegel er in hoge mate toe bij dat de ruimte verandert in een ontspannende oase van welzijn. Lees meer...


Spiegels rond en mooi bij iedere woonstijl

Een zorgvuldig geplaatste spiegel maakt het totale ontwerp van een kamer compleet. Onze ronde spiegels worden ook op maat gemaakt. U kunt dus uw eigen model spiegel configureren en van deze spiegel een uniek stuk maken. De spiegels beginnen bij een diameter van 40 cm en kunnen worden geproduceerd tot een diameter van 200 cm.

Wordt uw nieuwe wandspiegel niet gebruikt ter aanvulling van uw bestaande inrichting in de gang of woonkamer, maar als badkamerspiegel? Dat is geen probleem met onze hoogwaardige spiegels, want al onze ronde spiegels zijn ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes - en dus bij uitstek geschikt voor de badkamer. U vindt bij Spiegel21 ook tal van andere badkamerspiegels in verschillende maten en uitvoeringen.

Alle ronde spiegels zijn individueel configureerbaar wat betreft:

  • Analoge/digitale klok
  • Sensor of schakelaar voor licht
  • Stopcontact
  • Bluetooth-luidspreker
  • Make-up spiegel

De spiegelbevestigingsplaten zijn voorgemonteerd of los geleverd verkrijgbaar. Met de losse bevestigingsplaten bent u flexibeler omdat u zelf kunt bepalen waar u ze aan de achterkant van de wandspiegel bevestigt. Door de spiegel slim te plaatsen, bereikt u het vergrote optische effect in de ruimte. Door een tweede LED-strip te laten aanbrengen, creëert u - indien gewenst - extra helderheid.

Aanvullend kunt u kiezen tussen een analoge en een digitale klok die in het spiegeloppervlak zijn geïntegreerd. Naast de mogelijkheid om de spiegel via een wandschakelaar te bedienen, kunt u ook kiezen voor een touch-sensor die zich op het spiegeloppervlak bevindt.

Spiegel, rond en met vele extra's

Nog een geweldige optie is een spiegelverwarming, die vooral praktisch is in de badkamer omdat hij beslaan van het glas voorkomt. U kunt ook een make-up spiegel toevoegen, waarvan er twee varianten zijn. Ook wat betreft de lichtkleur kunt u precies kiezen wat u mooi vindt:

  • Neutraal wit
  • Warm wit
  • Koud wit
  • Traploos dimbare CCT LED-strips
  • RGB met afstandsbediening

Warm wit heeft een bijzonder gezellig effect met zijn geelachtige tot bijna roodachtige tint, terwijl neutraal wit veel weg heeft van daglicht.

De ronde spiegels met lichtkaders zijn verkrijgbaar in verschillende modellen

Onze op maat gemaakte spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u ze perfect kunt integreren in de badkamer van uw keuze. De ronde spiegel Saturn zorgt voor een indirecte verlichting van de wand erachter, en heeft een lichtkader van ongeveer 1,5 cm breed rondom. Hij wordt van achteren verlicht met LED's en desgewenst kan een tuimelschakelaar of een touch-sensor worden geïnstalleerd.

Bij de ronde spiegels met gesatineerde afwerking maakt elk model indruk met zijn unieke design en baadt elke ruimte in sfeervol licht dankzij de verschillende lichtkaders. Het spiegelglas is gezandstraald, waardoor het gematteerde, lichtdoorlatende glas achterblijft. Dit geeft een ronde spiegel een bijzonder elegante touch.

Ronde spiegels zonder verlichting en opties

U kunt natuurlijk ook een spiegel online kopen helemaal zonder verlichting en aanvullende opties. Vooral als u de voorkeur geeft aan een meer minimalistische stijl is dit voor u de juiste keuze. Bij Spiegel21 vindt u naast onze ronde spiegels ook badkamerspiegels, inklapbare spiegels, wandspiegels en tv-spiegels.

Vragen en antwoorden

In welke 📏 maat zijn ronde spiegels verkrijgbaar?

Deze spiegels zijn verkrijgbaar vanaf een diameter van 40 cm. Een maximum van 200 cm is mogelijk.

Welke 💡 opties zijn beschikbaar voor ronde spiegels?

Naast de gewenste afmetingen kunt u de spiegels ook uitrusten met extra's zoals een spiegelverwarming, stopcontacten, een high-end sound-system of een make-up spiegel. Als u echt iets exclusiefs wilt, kunt u ook kiezen voor een TV-spiegel (spiegel met geïntegreerde TV).

Bekijk nu ronde spiegels!

Je hebt gelezen: Ronde spiegels op maat kopen