Spiegels met lijst

Ontdek het ruime assortiment spiegels met lijst. Een op maat gemaakte, mooie spiegel verfraait elke kamer. Of u nu uw nieuwe woning aan het inrichten bent of uw huidige woning aan het opleuken bent, bij ons vindt u uw nieuwe ingelijste spiegel! Meer...


Uw nieuwe spiegel met lijst: speciaal voor u gemaakt volgens uw wensen

Spiegel21, als uw specialist voor individuele kwaliteitsspiegels, helpt u bij de keuze van uw nieuwe spiegel: dankzij onze configurator kunt u uw visie perfect realiseren. Een spiegel met lijst ziet er bijzonder stijlvol uit en past bij de kleurstelling van uw woonruimte: kies tussen een hoogwaardige aluminium lijst in zilver of zwart, mat of gepolijst.

Bij Spiegel21 staat ambachtelijk vakmanschap centraal: al onze spiegels worden met liefde met de hand op maat voor u gemaakt. Zo krijgt u een duurzaam en individueel kwaliteitsproduct waar u lang van kunt genieten. Onze spiegels zijn gemaakt van hoogwaardig, 6 mm dik glas dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ons uitgebreide assortiment spiegels met lijst laat niets te wensen over: De spiegels kunnen voor u worden vervaardigd tot een hoogte en breedte van 250 cm. U kunt uw spiegel ook in staand formaat bestellen en hem dus als een volledige passpiegel gebruiken. Dit is in het bijzonder mooi bij een spiegel met lijst, omdat u hem ook tegen de muur kunt laten leunen, waardoor uw kamer een modern tintje krijgt.

De hoogwaardige aluminium lijsten van onze spiegels zijn verkrijgbaar in smal (15 mm) en in breed (24 mm). U kunt kiezen uit de kleuren zilver mat, zilver gepolijst en zwart mat.

De ingelijste spiegels kunnen natuurlijk ook als badkamerspiegel worden gebruikt, want ook een ingelijste badkamerspiegel past harmonieus in het totaalconcept in de badkamer. Bij gebruik als badkamerspiegel kunt u ook een spiegelverwarming laten installeren: deze voorkomt dat de spiegel beslaat.

Kies andere individuele extra's voor uw nieuwe spiegel!

Wanneer u een nieuwe spiegel met lijst koopt, kunt u natuurlijk vrij kiezen voor enkele speciale functies, indien gewenst. Luistert u graag naar muziek in de badkamer? Dan is de installatie van een Bluetooth-speaker misschien iets voor u. Een geïntegreerde make-up spiegel heeft ook zijn voordelen: Hij kan op het spiegelglas worden bevestigd of in het spiegeloppervlak worden geïntegreerd, desgewenst met verlichting. Wilt u telkens als u in de spiegel kijkt weten hoe laat het is? Een geïntegreerde analoge of digitale klok vertelt u hoe laat het is. Wilt u uw spiegel verfraaien met een facet? De spiegel is dan aan de zijkanten afgeschuind, wat er bijzonder elegant uitziet.

Wij bieden de lichtkleuren warm wit, neutraal wit of koud wit aan. Als u kiest voor een dubbele LED-strip, hebt u ook de mogelijkheid om twee lichtkleuren te combineren: één LED-strip in warm wit en één LED-strip in koud wit, te bedienen via de dubbele touch-sensor. Als u de LED-strips tegelijkertijd inschakelt, krijgt u een combinatie en daarme neutraal daglichtwit. U kunt ook vrij kiezen welke uitvoering van de ophangplaten voor u praktischer is: los of al voorgemonteerd op de spiegel.

Uw configuratiemogelijkheden in één oogopslag:

 • Breedte en hoogte
 • Lijst
 • Lichtkleur
 • Ophangpanelen
 • Zij-afdichtingen
 • Glazen plank
 • Digitale of analoge klok
 • Schakelaar of sensor
 • Spiegelverwarming
 • Facet optioneel (10 - 60 mm, afhankelijk van type)
 • Bluetooth-luidspreker
 • Make-up spiegel

Ontdek ook ons andere spiegelassortiment!

Wij bieden ook een verscheidenheid aan prachtige spiegelkasten voor uw badkamer. Deze worden uiteraard ook op maat gemaakt en bieden u de nodige opbergruimte voor uw badkamerspullen. Ook als u een zolderkamer heeft, bent u bij ons aan het juiste adres: een uitgekiende spiegel onder schuin dak is de optimale oplossing om uw kamer perfect te maken.

Koop uw nieuwe spiegel met lijst gemakkelijk online: Met onze meer dan 250 verschillende designs is er voor elk wat wils - en dat tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren de spiegels aan via toegewijd transport. Als u vragen heeft, helpen onze medewerkers u graag op 085 40 13 522 van 8:00 tot 16:00. Of stuur ons een e-mail naar support@spiegel21.nl. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u uw perfecte spiegel te vinden!

Vragen en antwoorden over spiegels met lijst

In welke 📏 afmetingen levert u ingelijste spiegels?

Aangezien alle ingelijste spiegels op maat worden gemaakt, kunt u de hoogte en breedte zelf kiezen. Van de kleine spiegel van 40 x 40 cm tot de grote spiegel met lijst van 250 x 150 cm, elke afmeting is mogelijk.

Biedt u de lijsten ook in verschillende breedtes en 🎨 kleuren aan?

Ja, onze spiegels met aluminium lijst zijn verkrijgbaar in smal (15 mm) en breed (24 mm). Voor veel modellen kunt u kiezen uit de kleuren zilver, grijs, wit, zwart, goud, brons, blauw en blauwgrijs.

Zijn er ook 🔘 ronde spiegels met lijst verkrijgbaar?

Ja, wij maken ook ronde spiegels met lijst op maat. Deze zijn verkrijgbaar - al dan niet verlicht - in maten tussen 50 cm en 110 cm; afhankelijk van het ontwerp, in stappen van telkens 10 cm.

Bekijk nu de spiegel met lijst!  

Je hebt gelezen: Spiegel met lijst kopen | Spiegel met lijst