Spiegels op maat

Een spiegel op maat wordt in de door u gewenste maat gemaakt en past daardoor perfect in de kamer. Wij hebben onze maatwerk spiegels voor u ingedeeld in de volgende categorieën:


Spiegels voor alle woonruimtes

Als fabrikant van spiegels bieden wij u een grote selectie spiegels voor elke woonruimte, met en zonder verlichting. Wandspiegels voor in de badkamer, van badkamerspiegels tot lichtspiegels en vouwspiegels. In de slaapkamer zorgen kristallen spiegels zonder lijst en facetspiegels voor een goed (spiegel)beeld. In de hal of woonkamer zien staande spiegels er geweldig uit als spiegels over de gehele lengte of garderobespiegels. Losse cosmetische spiegels met vergroting of als make-up spiegels geïntegreerd in badkamerspiegels of spiegelkasten. Omdat wij uitsluitend op maat produceren, vindt u bij ons ook de perfecte spiegel voor onder schuine daken. En ons speciale extraatje: de spiegel met geïntegreerde televisie.
 

Spiegels op maat - geheel volgens uw wensen

Onder maatwerk verstaan wij meer dan u alleen de mogelijkheid bieden de afmetingen zelf te bepalen. In onze spiegelconfigurator kiest u de exacte opties, waarover uw droompiegel moet beschikken. 
 

Spiegel-configurator

Voor de spiegel in de badkamer is een spiegelverwarming zeer interessant zijn, zodat het spiegeloppervlak niet beslaat na een warm bad. Een glazen legplank is tevens zeer prkatisch, om bijvoorbeeld uw scheermes of make-up spiegel binnen handbereik weg te kunnen leggen. Stopcontacten in de spiegel voorzien uw haardroger of uw scheerapparaat van stroom. En ook als u alleen de boringen voor stopcontacten wilt, voeren wij dat voor u uit. U kunt zelfs de lichtkleur kiezen in de configurator. Omdat wij over elk detail hebben nagedacht, bieden wij u ook verschillende opties qua bevestigen van de spiegel.

 

Spiegel voor de badkamer

Bij het realiseren van uw droombadkamer is het essentieel om het totaalconcept niet uit het oog te verliezen. Wanneer alle voorzieningen - van de douchewand  tot de wastafel en de armaturen tot de badkamerspiegel - op elkaar zijn afgestemd en qua stijl één geheel vormen, dan ervaren wij het geheel als harmonieus en ontstaat er onmiddellijk een gezellig gevoel.  

Een badkamerspiegel met verlichting draagt niet alleen bij tot een behaaglijke sfeer in de badkamer, maar combineert ook innovatief design met hoge kwaliteit. Als perfecte aanvulling op sanitair keramiek, badkamermeubelen en tegels voor wanden en vloeren, geeft een spiegel elke badkamer een individueel karakter. Voor iedereen die op zoek is naar een decoratieve, op maat gemaakte lichtspiegel, presenteren wij hier de mooiste modellen.  

Spiegel verlicht: Ontdek de mogelijkheden

U kiest een ontwerp, wij zorgen voor de perfecte uitvoering, of het nu gaat om een grote badkamerspiegel of een op maat gemaakte spiegel voor het gastentoilet. Wij bieden verlichte spiegels voor de badkamer in afmetingen zoals 40 x 60 cm, 50 x 70 cm of 80 x 60 cm. De maximale breedte- of hoogtemaat is maar liefst 250 cm. Al onze spiegels - al dan niet verlicht - zijn unieke exemplaren.

En dat is nog niet alles. Kies uit vele extra's de volledige uitrusting die precies aan uw behoeften voldoet - of het nu gaat om stopcontacten voor het scheerapparaat of de haardroger, een aparte schakelaar voor het in- en uitschakelen van de LED-verlichting, een spiegelverwarming die het beslaan van de badkamerspiegel betrouwbaar voorkomt of elimineert, of een klok. Wij bieden deze laatste zowel als digitale als als analoge driewijzerige klok met een witte wijzerplaat. Bij ons koopt u uw spiegel of spiegelkast overigens rechtstreeks van de fabrikant. 
 

Eigentijdse LED-verlichte spiegels - laat u inspireren!

Dankzij de verdere ontwikkeling van de verlichtingstechnologie en het gebruik van flexibele LED-strips kunnen tegenwoordig zelfs ongebruikelijke ontwerpideeën worden uitgevoerd. Terwijl conventionele lichtspiegels nog waren uitgerust met stroomverslindende neonbuizen en halogeenlampen, is het energieverbruik van moderne LED-spiegels nauwelijks merkbaar. Zo kunt u ontspannen van uw bad genieten en genieten van de sfeervolle verlichting van de badkamerspiegel.

Afhankelijk van het model schijnt het licht niet alleen door de gesatineerde spiegelvlakken naar voren, maar verlicht het ook de muur rondom - wat een prachtig zicht geeft. De LED's zijn uiteraard zo gemonteerd dat het licht u niet verblindt. Als het mogelijk is om vanaf de zijkant achter de spiegel in de badkamer te kijken, kunt u de zijkanten desgewenst extra laten afwerken met lichtdoorlatende, kunststof afdichtinsprofielen.

Variëteit is de sleutel - niet alleen voor LED-spiegels

Kies een decoratieve en hoogwaardige badkamerspiegel op maat van Spiegel21 en ontwerp deze met behulp van onze online configurator. U kunt dan direct uw personlijke spiegel bestellen. Houd er rekening mee dat de levertijd langer is dan bij eenvoudige, onverlichte spiegels van bijvoorbeeld Ikea of bouwmarkten, omdat wij u geen producten "op de plank hebben liggen", maar maatwerk leveren dat speciaal op uw wensen is afgestemd.  

Service voor zakelijke klanten

Op verzoek realiseren wij ook speciale verzoeken. Voor zakelijke klanten, zoals binnenhuisarchitecten en badkamerplanners, leveren wij op verzoek ook fotorealistische 3D-animaties, zodat uw klanten een zo realistisch mogelijk beeld krijgen van hun nieuwe badkamer met verlichte spiegel. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op of per e-mail.

Koop nu spiegels, online en op maat!

Je hebt gelezen: Spiegels op maat kopen