Wandspiegels

De moderne wandspiegels zijn ideaal voor gebruik in de gang, slaapkamer en kleedkamer. De verlichte wandspiegels worden op maat gemaakt. Ze geven de ruimte een stijvol tintje. Laat u inspireren door ons ruime assortiment. Meer...


Wandspiegel, modern met LED-verlichting

Laten we eerlijk zijn: een wandspiegel hoort gewoon thuis in elk huis. Welke vrouw of man kijkt niet even in de spiegel in de hal voordat zij/hij het huis verlaat?

Voordelen van onze wandspiegels

Een van de vele voordelen van onze moderne wandspiegels: u bepaalt zelf de hoogte en breedte van elk model. Afhankelijk van de kamer en de woonstijl kunt u de wandspiegel als grote spiegel over de volledige lente gebruiken of misschien een kleinere boven de commode als garderobespiegel. Onze hoge spiegels slaan trouwens ook altijd een goed figuur als badkamerspiegel.

U kunt onze wandspiegels ook voorzien van nuttige extra's, zoals een legplank of een make-upspiegel met vijfvoudige vergroting. Gebruik de intuïtieve spiegelconfigurator om details aan te brengen en van uw nieuwe wandspiegel een echte blikvanger te maken!
Wij hebben bewust niet gekozen voor staande spiegels, die vaak te zien zijn in speelfilms, maar - zoals de naam al zegt - in de weg staan en snel een struikelgevaar vormen. Hier wint de wandspiegel.

De 100 mooiste wandspiegels

De eenvoudige vormen van frameloze wandspiegels tonen hun elegantie. De gesatineerde verlichte oppervlakken geven dit woonaccessoire zijn onmiskenbare design en bijzondere stijl. Kies uit bijna 100 verschillende designs de wandspiegel die perfect bij uw woonstijl past.

De gesatineerde oppervlakken laten fijn gelijmatig licht door, maar vervangen de verlichting van een ruimte niet. De wand achter de spiegel wordt, bijna als een omlijsting van egaal licht, indirect verlicht door de energiezuinige LEDs.

Wandspiegels ook voor zolders

Wij vervaardigen spiegels geheel volgens uw persoonlijke wensen. Ook voor  onder een schuine dak maken wij graag een wandspiegel voor u. Wij zijn pas tevreden als wij u de perfecte wandspiegel kunnen leveren. Dat is onze claim. Daarom vindt u bij ons geen voorraadartikelen die u direct kunt afnemen. Wij zijn een productiebedrijf en realiseren graag al uw wensen. Perfecter kan uw wandspiegel niet zijn!

Een wandspiegel in de badkamer voor nieuwe perspectieven

Elegant, ongecompliceerd en aantrekkelijk - dat is het effect van de wandspiegel in de badkamer. Geniet van de unieke mogelijkheden van een badkamerspiegel die exclusief voor u is gemaakt volgens uw eigen ideeën. Het model Mirka M56L2H bijvoorbeeld scoort met zijn eenvoudige elegantie, die bijzonder goed integreert in een nieuw ontworpen badkamer. U kiest de afmetingen van deze spiegeloplossing, geheel ruimte en in harmonie met het overige badkamermeubilair. Afmetingen van 400 mm tot een ruimtevullende 2500 mm zijn haalbaar. Zo kunnen zelfs grote wandoppervlakken en dubbele wastafels probleemloos worden voorzien.

Het model Mirka M56L2H wordt geleverd zonder lijst of satijnen afwerking. De achter de spiegel gemonteerde indirecte verlichting met moderne LED-technologie zorgt voor een niet-verblindende verlichting van het spiegelbeeld. Een optionele dubbele LED-strip verhoogt de lichtopbrengst bij de spiegel. Naast de standaard lichtkleuren neutraal wit, warm wit en koud wit is in de spiegelconfigurator ook een variant met instelbare RGB-kleuren beschikbaar. Het lichteffect wordt ook beïnvloed door de keuze voor optionele zij-afdichtingsprofielen. Met behulp van zij-afdichtingen kan de straalrichting van de LED specifiek worden beïnvloed.

De individuele productie van elke spiegel met hoogwaardige componenten maakt het mogelijk een breed scala aan opties te combineren. De klant kiest uit een groot aantal opties met behulp van de spiegelconfigurator. In de fabriek wordt met behulp van de nieuwste computertechnologie in combinatie met zorgvuldig vakmanschap precies het product gemaakt waar u al lang naar op zoek bent. Profiteer van de vele opties die de spiegelconfigurator u biedt:

  • Facetrand optioneel (10 - 60 mm, afhankelijk van het type)
  • Glazen plank
  • Spiegelverwarming voor een condensvrije spiegelervaring
  • Analoge of digitale klok
  • Geïntegreerd stopcontact voor haardroger en scheerapparaat
  • Make-up spiegel met verlichting
  • Sound-system met Bluetooth verbinding

Aanvullend hebben wij altijd een open oor voor aanvullende verzoeken, want wij willen precies de spiegel leveren die onze klanten zich voorstellen.

Vriendelijke klantenservice

Laat onze klantvriendelijke klantenservice u overtuigen. Van maandag tot vrijdag staat ons team van experts voor u klaar van 8:00 tot 16:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 40 13 522 of per e-mail op support@spiegel21.nl. Wij kijken uit naar uw aanvraag!

Vragen en antwoorden

In welke 📏 afmetingen levert u wandspiegels?

Aangezien ook alle wandspiegels op maat worden gemaakt, kunt u de hoogte en breedte zelf bepalen. Wij maken op maat, vanaf 40 x 40 cm tot 250 x 150 cm.

Kan ik de 💡 lichtkleur van de wandspiegel veranderen?

U kunt de verlichte wandspiegels optioneel zo uitrusten dat de LED-verlichting zowel dimbaar als in kleur instelbaar is van 2700 en 6300 Kelvin door middel van gebarenbediening. Bij het basismodel kunt u kiezen tussen neutraal wit, warm wit en koud wit, maar kunt u niet van kleur wisselen.

 

Bekijk nu de wandspiegels!  

 

Gerelateerde categorieën: Designer spiegels, Designspiegels, Woonkamer spiegels, Ovale spiegels, Wandspiegels klein

Je hebt gelezen: Wandspiegel met verlichting kopen