Spiegelkast badkamer

Alle spiegelkasten voor de badkamer worden op maat gemaakt en kunnen naar wens worden geconfigureerd. Bij ons koopt u rechtstreeks van de fabrikant! Combineer de voordelen van een badkamermeubel en een badkamerspiegel - koop uw badkamerspiegelkast online! Meer...


Spiegelkasten op maat

Omdat wij alle spiegelkasten op maat maken, bepaald u zelf de breedte, hoogte en diepte. Dat betekent dat elk van onze modellen precies past in uw badkamer. Zonder mitsen en maren - zelfs voor badkamers met schuine plafonds.

Een spiegelkast met verlichting is een blikvanger in uw badkamer en biedt een extra lichtbron voor een nog beter verlichte reflectie, bijvoorbeeld bij het aanbrengen van make-up of het doen van uw haar. Configureer eenvoudig het gewenste model. Ook onze spiegelkasten zonder verlichting bieden u tal van voordelen: Als tijdloze klassieker onder de badkamermeubelen vormen ze een visueel hoogtepunt.

Een spiegelkast met opbergvak biedt u nog meer waardevolle opbergruimte voor gebruiksvoorwerpen zoals verzorgingsproducten, cosmetica, tandenborstels en dergelijke. Hier kunt u tot zes in hoogte verstelbare legvakken met glazen planken toevoegen. Als u verlichting wenst die niet rechtstreeks in het spiegeloppervlak is geïntegreerd, zijn onze spiegelkasten met lamp (opbouwlamp) een goede keuze. Ook ruimtes met schuine plafonds kunnen optimaal worden benut: Kijk maar eens naar ons uitgebreide assortiment spiegelkasten voor onder een schuine wand.

Verlichte spiegelkast voor de badkamer

Op basis van hoe groot uw badkamer is, kunt u de breedte, hoogte en diepte van de kast aanpassen. Wij bieden kleine badkamerspiegelkasten met slechts één deur vanaf een afmeting van 40 x 40 cm (breedte x hoogte). Vooral in kleine badkamers en in het gastentoilet is dit vaak de enige manier om verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen of medicijnen op te bergen. Een grote badkamerspiegelkast kan worden besteld tot maximaal 250 x 160 cm (breedte x hoogte).

Bij de verlichte modellen zorgen de in de kast verwekte energiezuinige LED-strips voor een aangenaam licht in uw badkamer. Het licht schijnt op decoratieve wijze door de gesatineerde afwerking (satijnglas-look) van de spiegeldeuren. De plafond- en/of wastafelverlichting, die op verzoek kan worden toegevoegd, zorgt voor een aantrekkelijke lichtsfeer.

Meer informatie over de individuele uitrustingsmogelijkheden

U kunt uw spiegelkast zelf configureren volgens uw behoeften: In de eerste stap bepaalt u het type kast en vervolgens kiest u uit de verschillende uitrustingsmogelijkheden.

 • Breedte, hoogte en diepte
 • Lichttemperatuur / kleur (als u voor de verlichte versie kiest)
 • Verscheidenheid in design: ongeveer 100 verschillende kleuren/decors
 • Aantal spiegeldeuren (1 tot 6 deuren)
 • Deurgrepen
 • Schakelaar/sensor voor verlichting (indien de verlichte versie wordt gekozen)
 • Stopcontact (praktisch voor o.a. scheren)
 • Wastafelverlichting
 • Plafondverlichting
 • Make-up spiegel
 • Bluetooth-luidspreker

Aanvullend bieden wij u badkamerspiegelkasten met open schappen en verlichting. De open schappen bieden ruimte voor handdoeken, badkamerdecoratie, accessoires en alles wat u binnen handbereik wilt hebben. De verschillende modellen met schappen zijn verkrijgbaar als inbouwspiegelkasten - desgewenst ook met een ingebouwd frame. Bovendien kunnen spiegelkasten worden uitgerust met Bluetooth-ontvangers en luidsprekers.

Onze badkamerspiegelkasten zijn uitgerust met dubbele spiegeldeuren (buiten en binnen), zodat u - met een badkamer spiegelkast met twee of meerdere deuren - op elk moment kunt controleren of uw haar goed zit. Let erop dat u de scharnierrichting van de spiegeldeuren juist bepaald.

Deurgrepen, decor & meer - extra's voor uw badkamerspiegelkast

U kunt voor al onze badkamerspiegelkasten diverse extra's selecteren in de spiegelkastconfigurator: U kunt kiezen uit verschillende varianten deurknoppen in chroom en roestvrij staal, in een glanzende of matte afwerking. Als u spiegeldeuren zonder handgrepen wenst, kunt u kiezen uit

 • "push-to-open" (de deuren kunnen dan worden geopend door licht op de spiegeloppervlakken te drukken) of
 • een glasoverstek van 1,5 tot 2 cm aan de onderkant (u kunt de spiegeldeur dan openen door er van onderaf achter te reiken).

Wat betreft de houten body, kunt u - naast de standaardkleuren wit of hoogglans wit - kiezen uit bijna honderd verschillende kleuren: van verschillende egale kleuren tot een groot aantal houtdecors. De robuuste en onderhoudsvriendelijke oppervlakken dragen eraan bij dat u lang plezier zult hebben van uw badkamerspiegelkast. Glazen legplanken, tot maarliefst 6 stuks, zorgen voor voldoende opbergruimte.

Kies de perfecte spiegelkast voor uw behoeften

Bij het kiezen van de perfecte badkamerspiegelkast moet u met een aantal zaken rekening houden om ervoor te zorgen dat u precies de variant krijgt die u wenst, en die het beste past bij uw behoeften en de indeling van uw badkamer: Naast de juiste afmetingen in combinatie met de geplande bewegingsruimte zijn de keuze van de verlichting en de benodigde opbergruimte van het grootste belang.

Bijna elk model is verkrijgbaar als wandkast en als inbouwmodel. U hoeft zich, wanneer u uw spiegelkast voor uw badkamer heeft gevonden, dus geen zorgen te maken of deze alleen aan de muur kan worden gemonteerd of ook kan worden ingebouwd.

LED-spiegelkast of "alleen" spiegel?

Voldoende opbergruimte is altijd welkon in de badkamer en daarom kunt u de plank niet mis slaan met een spiegelkast. Heeft u daarentegen geen extra opbergruimte nodig, bijvoorbeeld in een gastenbadkamer, dan is een badkamerspiegel een alternatief, welke wij oop op maat maken, uit een ruim assortiment.

 

Bekijk nu spiegelkasten!

 

Vragen en antwoorden

In welke 📏 afmetingen levert u spiegelkasten?

Aangezien alle spiegelkasten op maat worden gemaakt, kunt u de hoogte en breedte zelf bepalen. Wij produceren op maat, vanaf 40 x 40 cm tot 250 x 160 cm. Kies bijvoorbeeld uit ongeveer 100 kleuren, het aantal dubbelzijdige spiegeldeuren en glazen planken. Rust uw spiegelkast uit met optionele extra's zoals een stopcontact, Bluetooth-luidspreker of make-up spiegel.

Is een 👍 inbouwspiegelkast mogelijk?

Ja. Bijna elke spiegelkast is verkrijgbaar als wandkast (opbouw) en als inbouwmodel.

Inbouwmodellen zijn optioneel verkrijgbaar met een montageframe. Het inbouwframe kan in de gipsplaat worden geïntegreerd, zodat de spiegelkast vervolgens comfortabel kan worden ingebouwd. Wij kunnen u desgewenst ook het inbouwframe vooraf toesturen!

Zijn er verschillende 🎨 kleuren om uit te kiezen?

Onze houten spiegelkasten zijn gemaakt van 19 mm dikke Eurodecor panelen van EGGER. U kunt voor de kleur van het oppervlak kiezen uit ongeveer 100 verschillende decors. Er zijn onder andere veel houtdecors beschikbaar, zoals eiken, beuken, berken en esdoorn.

Wordt de spiegelkast 💡 voorgemonteerd geleverd?

Ja, de spiegelkast wordt voorgemonteerd geleverd. U hoeft hem alleen maar aan de muur te bevestigen en de deuren op te hangen.

Wij hebben nog meer vragen en antwoorden over spiegelkasten voor u verzameld.

 

Bekijk nu spiegelkasten!

 

 

Je hebt gelezen: Spiegelkast voor de badkamer: met verlichting en op maat gemaakt