Badkamermeubels op maat

Alle Badkamermeubelen worden op maat gemaakt en zijn configureerbaar naar uw wensen. Bij ons koopt u rechtstreeks van de fabrikant! Meer...


Badkamermeubels op maat

Bij Spiegel21 koopt u rechtstreeks van de fabrikant. We maken al onze badmeubels op maat en voorzien onze klanten daardoor van meubels die perfect passen bij hun badkamer. Onze op maat gemaakte badkamermeubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geproduceerd in Duitsland.

Op maat gemaakte badmeubels

Een op maat gemaakte kast past perfect in de badkamer. Hij is niet te groot noch te klein en biedt u precies de opbergruimte die u nodig heeft. Als fabrikant van badkamermeubels maken wij alle kasten voor u op maat, die u nodig heeft voor uw badkamer. Bij ons krijgt u een wastafelonderkast, die we naar uw wensen kunnen voorzien van deuren of laden. Ook de integratie van open vakken, waarin de haarborstel en andere badaccessoires altijd binnen handbereik zijn, is mogelijk.

Andere verzorgingsproducten bergt u op in een van onze mooie spiegelkasten. U heeft hierbij de keuze tussen modellen die u aan de muur kunt hangen, en spiegelkasten die u in de muur kunt inbouwen. Deze laatste bieden u evenveel opbergruimte als een klassieke spiegelkast, maar steken slechts een stukje de ruimte in.

Plaats voor handdoeken en andere grotere voorwerpen zoals de föhn en het scheerapparaat vindt u in onze hoge badkamerkasten. Ze zijn o.a. verkrijgbaar met gespiegelde deuren en worden vaak naar keuze geleverd met glazen of houten planken.

Bij onze op maat gemaakte badkamermeubels bepaalt u zelf de hoogte, breedte en diepte van de kasten. Kies ook mooie handgrepen uit en voorzie uw nieuwe badmeubels van extra's. Naast een geïntegreerd stopcontact en verlichting voorzien we uw spiegelkast ook graag van technische snufjes zoals een Bluetooth-luidspreker.

Onze badkamermeubels - verkrijgbaar in vele prachtige ontwerpen

Onze op maat gemaakte meubels voor de badkamer zijn gemaakt van hoogwaardige houtdecorpanelen van het bedrijf EGGER. Deze panelen zijn 19 millimeter dik en geven de kasten daardoor een hoge stabiliteit. Ze zijn verkrijgbaar in ongeveer 100 verschillende decors en kleuren zoals bijvoorbeeld wit, geel of beige en in tal van houtimitaties. Of het nu eik, iep of acacia is - bijna alle houtsoorten zijn mogelijk.

Kunt u niet kiezen tussen meerdere decors? We sturen u graag enkele hout-/kleurstalen. Met behulp van deze monsters kunt u gemakkelijk bepalen welk decor het beste past bij uw tegels en andere inrichtingsvoorwerpen in uw badkamer.

Badmeubels eenvoudig zelf samenstellen

Onze configurator maakt het u gemakkelijk om een nieuwe inrichting voor uw badkamer samen te stellen. Hij is eenvoudig te gebruiken, want bij elke kast voert u direct naast de afbeelding de gewenste afmetingen in. Vervolgens kiest u het decor, de uitrusting, de handgrepen en de extra's. Mocht er onduidelijkheid zijn over een bepaald punt, klik dan op het i-symbool. Hierdoor worden extra informatie weergegeven die u helpen bij de planning. Op deze manier configureert u stap voor stap badkamerkasten volgens uw wensen. U kunt echter ook gebruik maken van onze adviesdiensten. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar voor u.

Dankzij onze maatwerkoplossingen behoren compromissen tot het verleden, want wij bieden u de mogelijkheid om de beschikbare ruimte in uw badkamer optimaal te benutten. Naast op maat gemaakte badmeubels vindt u bij ons overigens ook badkamerspiegels, douchecabines en douchewanden van echt glas. Stel daarom gemakkelijk online uw badkamerinrichting samen.